Feest ikwell :P

yes kul kommer vi ha :P

högskoleprovet sket sig totalt i slutet var jag så himla less på texter att jag inte iddes läsa den sista, så då bleve chansning, haha nämen det går nog bättre nästa gång.


Pussen

Lov :)

Yes nu äre lov, fatta så skönt! INTE för att jag kommer hinna ta det så lugnt, det blir plugg i allra högsta grad plus att jag måste läsa körkortsteori som sjutton, too bad. men när man väl sitter där med körkortet i handen kommer det känns så skönt så ;)

Idag klarade jag sista repfasen, andra försöket. JOHN din MÖRT det var ditt fel att jag inte klarade första ggn (han tryckte på rätta fastän jag inte kollat igenom frågorna klart)

Vad gör jag nu då?
Nja jag sitter och skriver svenska uppgiften, den skulle nog inte vara så lång men min är redan över 3 datorskrivna sidor, o jag är inte ens klar än, shit pommesfrites!

NU SKA JAG FORTSÄTTA :/

PUSSEN

Yes.!

Äntligen klarade jag andra repfasen :D woho. Det var typ sjunde gången eller sjätte, INTE SÅ BRA! MEN tredje repfasen ska jag klara DIREKT, imårn ska jag göra det :) Men för varje gång jag gjort repfasen har den blivit svårare o svårare första gången fick jag typ 3 fel från att klara o i slutet hade jag typ 7 fel från att klara. Men nu är det gjort :)

Sen äre bara tredjerep o sluttest sen så blir att skriva upp:P Till veckan har jag vanlig körlektion på tisdag på Onsdag : omkörning (två bilar kör om varandra), Halka och vanlig körlektion, SHIT så mkt haha. Skulle ha haft körning idag men tydligen var den iställd satt o väntade i tio min men ingen kom frågade Hasse vart Kjell var men då sa han att de skulle fira Margaretha men ingen hade ringt, DÅLIG STIL tycker jag! Fast jag hade inte missat så viktiga saker bara tio min av Wirrens lektion, haha.

Idag på idrotten var det BEEP- test klarade 8.9 (var en längd från nian shit jag blev typ missnöjdmen jag hamnade som i otakt sprang för snabbt ibland o sen på gränsen till att hinna fram ibland) Sen vare Badminton, det är goode kul :) o sen så Vollyboll, alla var typ sämst på det bollen for typ utanför hela tiden, men det var kul iaf.

1 dag till lovet :) skönt! Fast jag måste ordna en praktikplats snart börjar känna stressen lite, vill ju praoa i Uppsala men jag har ringt till flera ställen men de tar inte emot men det är bara att ge den att man ska fixa ngt ställe att vara på!

Har en massa plugg till imårn :/ så idag står det pluggning på schemat, inte så kul men vad måst man! Fick föressten VG på Lokalhistorian, ändå rättså nöjd.

Pussen ;)


MiaPia

PA- dag.
Idag har vi haft projektarbete heela dan, har vart hemma och mamma fick komma hem på rasten så hon kunde ta kort på mig, haha :)och skrivit lite om mösntringen, träningsdagbok,praktikantlägret och så har jag tränat styrka och mamma fick komma hem på rasten och ta kort på mig, det blev typ 30 bilder, haha :D
Tur att jag valde ett ämne som jag är intresserad av, jag menar och så måste jag ju ändå träna så det är bra man har gjort lätt för sig.

Körningen gick väl ganska bra, hastighetsanpassning men lärarn klagar på att jag slarvar med filkörningen på storgatan, det är lite komiskt det finns filer i A-jaur haha. MEN det var jobbigt att stiga upp typ kvart över sex, mamma skjutsade mig det är ju så himla kallt ute, brrr :/ men jag gick hem det var ändå skönt:) man har ju vinterjacka nu iaf.

Ikväll ska jag plugga Lokalhistoria fast det känns som jag kan det ganska bra ändå så det kanske inte blir sådär jättemkt plugg.

Snart Lov :) Längtar, karro kommer hem det var länge sen sist jag vill inte vi ska tappa kontakten, VI FÅR lov att skärpa oss, eller hur!? O så kommer pappa hem!

PussHej


Måndagar=Tröttsamma

Shit så trött jag är på måndagar, fast det beror typpå att jag somnar så sent på söndagar (typ ett halv två ngn gång) o gissa vad jag gjorde idag, FÖRSOV, men det är inte så ovanligt. Tur att Peter väckte mig tio över åtta, då hoppade jag bara i kläderna drack ett glas fil och åt en banan o sminkade mig och borstade tänderna kom typ tio minuter försent, men men. Jag trodde jag ställt klockan på halv åtta då mamma väckte mig sju orkade jag inte stiga upp och sa att jag skulle ställa på halv åtta istället men jag var så trött att jag råkade skriva 08.30 på mobilen istället för 07.30. Men Tommy brydde sig då inte som vanligt, men jag får allt ta och skärpa mig.

På Historian fick vi plugga till provet så jag gjorde det och sen på samhällsen var jag så trött att jag knappt fattade vad Nils-Åke snackade om.

Sen vare matte, det gick bra tydligen så tar typ alla fikarast och fikar som sjutton (tradition) men jag var ett pluggo och räknade istället, haha men jag brukar inte heller vara särskilt sugen på saker på skolan heller.

Rödakorset- Nästa! Haha jag Pernilla o Tesa for och köpte lite kläder till Halloween, vad vi ska vara säger jag inte, det är en HEMLIS men jag lär väl skriva om det sen ;)

Sen slutade vi och d for jag och köpte ett skärp o en tröja på Lindqvist (snyggt ;)
o sen har jag vartpå Body Combat det var riktigt kul faktiskt kul med nåt annat än bara Spinning och Body Pump. Nä nu MÅSTE JAG PLUGGA! IMÅrn har jag körning 07.10 och då får jag INTE försova mig.

PussHeJsvejs


Jag &Tesa - Snart Lumpen

Jag &Tesa - Snart Lumpen
Hos Kusin Vitamin i Östersund, det var då vi var och mönstrade for jag &tesa tillhanna & anders o hälsade på. Vad kul att vi SKA göra lumpen som jag tjatat om lumpen skulle det ju nästanvara skämmen om man inte gjorde lumpen, haha :D

Idag har jag pluggat inför Lokalhistoriaprovet på onsdag ska snart fara o träna


PussHej

Idag har jag TYP GJORT NADA

Idag har jag inte gjort så mkt, övningskört lite, shit så kul det är att köra BIL :)
Blev inge party ikwell ingen ville typ :( men kanske nästa helg men då är det ju Högskoleprov o då kanske man är så himla trötter ska sitta där typ hela dan, ÅH jag ångrar nästan att jag anmälde mig men det är ju bra att prova på iaf skit i hur det går.

Ska hyra film med Moa istället, det blir ju trevligt :) Vi måste börja umgås oftare tycker jag :P Det brukar bli långt mellan gångerna :/

Sen så har jag pluggat lite idag också, kollade på Power-Point grejerna som Tommy gett oss (läraren) om Norrland och Arvidsjaurs historia (Lokalhistoria) Har prov på onsdag! Första provet, snäll nån haha voi har typ haft lugna gatan men nu kommer typ allt istället :( Sen så är det svenska uppsats till fredag har inte ens börjat (oops) Modern källkritik och en annan historia uppgift, aja men det är bara att ta sig i KRAGEN OCH BÖRJA. det var väl lika bra att det inte blev utgång ikväll då kan jag plugga imårn annars hade jag väl sovit bort halva dan plus att jag ska på BODY PUMP imårn.

MÅSTE ordna prao-plats snart, har ringt till 3 ställen de här nobbat mig alla, guu så svårt det är att få en plats att vara på, de vill ju bara ha såna som läser på högskola TYP.

På tisdag är det PA-dag då ska jag passa på att verkligen träna och så ska jag skriva om lumpenlägret jag var på i somras.

Idag har jag även köpt ett nytt linne, brunt GU SÅ snyggt det är, längtar bara till jag kan ha det ;) (då jag ska gå ut SÅKLART, om nu nån trodde att det var för litet, lät typ som jag menade det)

Jag VILL PARTA :) SNART ;) O SÅ längtar jag TILL LUMPEN :)


pUSSHEJleverpastej


Gottegrisen Mia

Haha shit så onyttig jag har varit idag att det finns inte, okej man kan vara värre men ändå haha.

Tesa ville att vi skulle fara o fika innan jobbintervjun eller vad man nu ska kalla det, först var jag inte sugen men sen så tänkte jag att "Äh okej" Så vi for på Greya därvid sex, delade en fanta och så åt jag en igelkottbakelse´, shit så goda de är :)

Sen for vi till Edströms, vi var typ 7 pers som var där och de som ägde stället började berätta om Edströms Hotell och sen så frågade de lite frågor tex hur mkt man kunde tänka sig jobba, jag sa helger och ngn kväll i veckan. Sen fick vi veta det det var 200 pers (!) som hade sökt jobb, så jag vet inte om det är så stor chans man får men man kan ju alltid hoppas :D iallafall så blir det i november, december eller januari om man nu får jobbet förstås.

Nu har jag typ BESTÄMT MIG det blir nog Boden och Bevakningsgruppchef, jag tror faktiskt det iallafall.

Sen efter mötet for jag på Konsum och köpte en Geisha chokladkaka o en kinapuffschokladkaka o sen på ICA o köpte SOLO, aa men iallafall så när jag kom hem gissa vad jag gjorde då? Jo jag åt upp chokladkakaorna, mamma o peter fick också smaka lite men jag åt typ upp allt, GUU så mätt jag är, jag ska sluta köpa godis, jag kan ALDRIG spara godis jag måst typ äta upp det direkt.

Vad händ imårn då?
Ja jag ska posta brevet till Pliktverket, sen skola slutar 11.40 sen blire att sitta vid körskolan och göra faser, sen ska mormor o morfar komma o äta middag hos oss, sen blire IDOL (kan man ju inte missa heller) Ska försöka att träna lite också, typ springa skulle behövas vi har BEEP TEST på torsdag nästa vecka o jag vill ju inte FAILA totalt heller. Idag var det innebandy det var kul :) men jag fick värsta skavsåren, borde investera i ett par nya inneskor de är tom trasiga o lite trånga.

På lördag blire nog att fara till stugan,
o söndag plugga i sinne + Body Pump

IDAG HAR JAG...

  • Blivit väckt kl 05.30 och ätit SUPER SALT gröt, haha dock bara en tugga
  • Ätit en tallrik med GOD gröt haha (Peter fick göra om hela processen haha)
  • hållit på att komma försent! efter gröten somnade jag och sov till 8.00, tur man har en brorsa som väckte en, haha
  • Slutat vara så oänligt less på Wirren, lektionerna går faktiskt att uthärda nu.
  • Provat ut Studentmössa och insett att snart är det Studenten :D yeah
  • Längtat efter Halloween, så kul att klä ut sig ;)
  • Suttit vid körskolan och gjort andra repfasen två gånger i rad, andra gången fick jag sämre och insett att jag borde läsa mera i körkortsboken.
  • Insett hur trött jag är HELA tiden, jag måste gå och lägga mig tidigare
  • Lagat mat, borde göra det oftare. Mamma får ju laga nästan jämt.
  • Kommit på vart jag vill Prao:a, nämligen hos en fastighetsmäklare ska ringa imårn.
Klockan 20.15 ska jag fara på TC 2, 45 min, skulle dock velat fara på nge roligare. Skulle vilja prova Body Combat, hoppas det finns platser till imårn men det är säkert uppbokat det brukar ju alltid vara det.

Undra om det blir nån klassresa, hoppas det men då måste vi ligga i :P

nÄ HEJ DÅ!

pUSSis


Chokladbollsfesten 11/12 05

Chokladbollsfesten 11/12 05


Haha :D


Lärde Peter hur man ska baka chokladbollar som blir goda haha.

De blev jättegoda men lite kladdiga haha de gick typ inte att rulla de blev typ en kladdig degklump, sen hade jag och han lite roligt som du kanske kan se på bilden haha :D


FATTA VAD KUL VI HADE :P





Tjolahopp

hej :)

Idag var jag på TC 1, det var bara 45 min o det var inte särskilt jobbigt har ju vart på TC 2 förut så plus att ledaren var inte världens bästa man blev inte direkt sporrad av henne.

Såg Outsider, shit så tragiska människor. En kvinna som var 34 år trodde typ att hon var 17 och var med sin 17- åriga dotter (!) hela tiden och lekte tonåring, de festade till och med tillsammans. Snälla nån vem vill festa med sin mamma?
En annan gubbe Roger Morgan, 55 år såg ut som Michal Jackson Wannabee, snälla nån såg ut som en levande vaxdocka, men han tyckte att allt var så bra o poängterade typ hundra gånger att alla tyckte han såg ut som typ trettio (fast alla sa typ 45- 50 haha men då sa han förlåt vad sa du o då sa de det längre haha) han var så nöjd så. FUL VAR HAN I SINNE.
Skipper en annan man i femtioårsåldern trodde typ att han skulle bli 150 (!) år gammal trots att ingen annan blivit det, pga av hans stränga diet, men han hade typ inge liv, tänkte bara på kost man kan ju undra hur kul är det att vara besatt att vilja vara ung? Snälla nån, att åldras är väl ändå en del av charmen.

Nu ska jag se UnderCover! O imårn 22.45 far man med bussen mot Östersund :) Ska också fara o gratta min favvotant på ålderdomshemmet som jag jobbade på i somras hon lär dö av lycka då jag kommer :P Hon fyller 80 år imårn :)

Ha det Bäst!

Pussis


Girlsen, ni är ju bara för GOA

Girlsen, ni är ju bara för GOA

Pussgurkor :D

Tack för att ni finns, ni är Guld värda

Flirta På ;)

Flirta På

Yeah, that's me, haha. Najsig bild eller hur? :D

Igår var det fest, Da Buzz var ju i A-jaur ösigt värre. De var typ Bäst :) men annars var det väl sådär kunde ha vart roligare, tappade typ festsuget efter ett tag. Idag har vi städat vi lagade ju midda (kött och klyfpotatis) i lägenheten jag o girlsen, sen har jag tränat Body Pump det gick typ bra, 2 dagar kvar till mönstringen. Shit säger jag. Vad vill jag bli? o vars ska jag praoa? måste ju typ bestämma mig snart

skolan

Sitter nu på skolan, har vart på Medan o sett Dont Drive and Drunk, shit så hemskt det var.

Ska träna ikväll, men jag vill att tesa också ska följa

shit vad jag längtar till lördah

Snart gäller det

Kan inte fatta att jag ska mönstra den 12 oktober det är ju typ snart :) så i veckan blire hårdträning
Måndag: BodyPump
Tisdag&Onsdag Spinning
Torsdag: Body Pump

Fredag: joggning

Söndag: Body Pump.


Jag håller på att fundera vilken utbilning jag vill satsa på det jag funderar på är: bevakningssoldat, bevakningssoldat beriden högvakt, sjukvårdare och ammunitionsröjsoldat. Antingen blire I19 elle Lg (Livgardet) om jag nu får göra lumpen det vill säga, men jag blir mer och mer sugen, många tycker att jag inte är klok som vill göra lumpen då jag inte måste. Men JAG VILL :) det skulle vara en utmaning plus att man lär sig en massa saker som man inte annars lär sig. Det jag dock är lite orolig över är att jag kanske har för dålig syn. Tur att du också ska fara Tesa :)

Jag längtar till Lördag, då först blire middag med girlsen o sen blire utgång :P DA BUZZ ska ju komma till A-jaur :))


Vad ska jag göra om jag inte får göra lumpen? ta ett sabbatsår, kanske resa eller nåt men snart får jag ju veta min framtid, haha om jag får göra eller inte..

Idag har jag typ inte gjort mkt eller jo köpt gymkort och städat lite grann i mitt rum (det behövdes verkligen haha :) O nu ska jag äta Kladdkaka
hejsvejs


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!