Denna månad har jag verkligen stor shoppat

image96

Älskar skinnjackan, Rock and Blue  (1495:-)
Peace tröja från Gina 99:-
Blommig sjal,  Vero Moda ca 99:-
jeans H&M 300:-

Där i bakrunden ser ni hotellrummet som jag bodde på på Gotland, hur mysigt som helst. Man har gode lyxigt jobb, och imårn åker vi till Åre och ska "jobba" haha ;) sen får jag komma hem :)

Nää, ska ta tag i packandet och så jag hinner se Grey's om en kvart! De lär ju int bli en tidig kväll som jag först hade tänkt.. och så måste tvätten upp!

Nää ni får ha de så bra, Glad Påsk!

Pusshej

Varför går jag int ut oftare i Eksjö?

De fattar jag inte?

Det är alltid sjukt kul, hundra ggr roligare än att bara sitta hemma o glo.
Igår var det Adam Tensta. Tiden bara rann iväg, var med Rikard och hans kompisar igen, denna gången så var hans tjej Matilda med (hon var riktigt trevlig, vi dansade typ hela tiden..men hon var sjukt kort så de va lite halvsvårt ibland) Hon kände förövrigt igen mig, eftersom jag vart o föreläst i deras klass på John Bauer..kom int ihåg henne..men de är int så lätt precis eftersom man träffar så många elever hela tiden. Hon sa att de int hade vart så lätt o förstå vad jag sa haha. Okej! Men ha ju int så bred dialekt..men härnere är de ju int van precis. Hon lärde mig dessutom några Jönköpingsord, vad de var har jag förstås redan glömt men de var sjukt svåra att förstå. Fattade typ ingenting.

En kille Toklimmade på mig typ, han drack cola och kallades pinnen och höll typ med i allt jag sa..de säger mkt bara de (haha jag gav ett hett tips till han att han borde sluta va så likgiltig hela tiden..) Var int så intresserad precis, han försökte göra ett move..men nej tack! Fick dock skjuts hem..var behövligt mina fötter värkte som satan efter att jag haft mina nya snygga pumps.

Såg värsta hetingen dessutom, men de gick som int lägga in stöten precis eftersom jag hade den där killen efter mig HEELA tiden!

Träffade Sandra från engelskan med, hon är riktigt trevlig och vi bestämde att vi skulle gå och ta en fika nån dag framöver..trevligt :)

Nu borde jag ta och börja packa lite, eftersom jag snart ska åka till Gotland :) Kommer dock tillbaka sent imorgon kväll! Men ändå kul att få åka iväg en sväng.

Jag lägtar tills nästa gång jag ska ut! Är fasen ASTAGGAD!




Sjukt trött

Måste gå o sova tror jag!
Har köpt en kamera nu, så nu får jag lov att ta en massa bilder o he upp!
Vart i Alingsås tors-fred! Igår var jag på Body Combat, haha innan körde jag en jätterolig trampmaskin (där man typ sprang..har aldrig sett en sån förut). Körde på jättehårt i 20 min och gjorde sen situps..inte så bra idé!
Efter 20 min body Combat var jag DÖD och orkade knappt röra på kroppen!

Har föressten nästan bestämt mig att jag ska försöka plugga i Umeå, har börjat bli lite småsugen att börja till hösten ändå (isånafall få reseledare vänta ett tag) Annars blire plugg antingen Januari 09 eller augusti 09, för snart ska de pluggas för min del har jag bestämt! Att de är just Umeå som lockar är för att jag längtar hem till Norr, och sen bor ju även hanna, linda och tesa där med!

Nu ska jag natta mig själv!

Pusshej

1 God Nyhet!

Det va en som ville ha min lägenhet, så jag fick säga upp den till sista maj :)
Så nu slipper jag betala för juni, känns ändå skönt. Egentligen kanske man skull fara en sväng utomlands (sista minuten) då man är ledig en vecka :) nån som vill följa mig?

Engelska provet idag gick prima, kändes gode lätt ändå!

Synd att man missar studiebesöket på Lv6 i Halmstad..suck.
Ska till Alingsås istället och föreläsa..men så äre ibland. Vi hade bokat hotell och allt innan vi fick veta att de skull bli studiebesök.

Snart är de påsk :) fan bara en vecka kvar..då blire Åre :)
så nice samt hem :) Åh jag längtar hem till mamma, lillbrorsan, släkten och alla kompisar!

Igår var de värsta skumma gubben och terrade mig, plingade som en TOK och ryckte i dörren. Tro ni jag öppnade? Icket, jag satt och var skraj typ!

pusshej








Sjukt trevliga kvinnor

Hade tänkt skriva tanter, men så kom jag på att de trots allt är ju max 45- 50..så då är man kanske int tant?
På min engelska kurs.
Man blir som bara glad av att prata med dem :)
Kita och jag brukar nuförtiden alltid följas påväg hem och stod sen ett bra tag och bara snacka!
Snacka om att vissa känns som de kunde vara i ens egen ålder.
Hoppas man själv blir sådär när man blir gammal.


Idag var ja i Tranås och föreläste, Min orienterarförmåga är ju int alltid den bästa. Jag hamnade då fel, och hade ca 20 min till föreläsningen skull börja. Jag var på nån miniväg och ser en tjej stå vid busshållplatsen. Jag stannade och frågade om vart skolan låg. Hon skulle tydligen dit, så hon hoppade in och guidade mig. Snacka om Tur, annars hade jag väl aldrig hittat (kartan som jag hade var typ sämst dessutom)


Nu ska här pluggas engelska, har ju prov på Onsdag!


Pusshej


Hos pappa

Har vart hos pappa ihelgen.
Var trevligt, dock mindre trevligt att Donna (hästen) ska va en sån j-la tjurskalle och skena och ha sig.
Aja men de gick ju bra iaf. Synd att man inte kunde rida lite oftare, då skulle hon nå få i sig lite lydnad.
Men söt är hon iallafall.

Lena och Chrille fyllde år så har ätit en massa bullar (jag & pappa bakade i fredags) och tårta och igår for jag pappa och Lena och åt på kinarestaurang..Grymt gott. Friterade bananer är bäst :)

Kom på igår att jag har ju engelska prov på ons..icke bra!
Läste en engbok på tåget, gick tyvärr gode sakta typ 3h för att läsa 20 sidor ung (OCH jag överdriver INTE)

Nä kanske man skull försöka sova så jag orka hålla föreläsning imårn!

pusshej

Tjoo

Är gode trött!

Men jag trotsar tröttheten och drar ut o springer en sväng :)

ha de!

Ciao

Nej, jag har int glömt bort min blogg!

Jag har bara int haft tid att skriva.

Hela v.8 var jag i Alingsås och föreläste, sen kom mina kusiner o hälsade på o sen for jag till Alingsås igen. Så har knappt vart nå på datorn alls.

Ja Hanna och Linda var ju och hälsade på hur kul som helst. Här är en kort sammanfattning vad vi gjorde:
På fredan var vi o kollade i affärer i Jönköping,
På Lördan hittade vi två larver så vi var tvungen att storstäda (men vi hade fått med dem utifrån) sen slappade vi och såg melodifestivalen.
Söndan drog vi till Katthult, Bullerbyn och Astrid Lindgrens värld (Hur mysigt som helst..man blev som ett barn på nytt haha)
Måndan jobbade jag och de pluggade. Jag o Linda sprang 5 km. Sen hade jag föreläsning på eng, gick väl sådär. De tyckte de va bra (eng-gruppen) men jag kände att de kund gå bättre.
Tisdan spöregnade det. Men jag o Linda trotsade regnet och gick på långpromenad. Sen så for vi runt i Eksjö lite och hade de trevligt.
Sen åkte de hem på onsdan och jag drog till Alingsås.
Under tiden de va här hade vi sjukt roligt och fikade sjukt mkt (Måst lägga mig i hårdträning nu tror jag)

Här kommer några bilder från deras besök hos mig:





Igår shoppade jag i Borås och Jönköping, köpte ett linne, ett par pumps (de var så snygga att jag int kund hålla mig och så var de 20 % rabatt på Wedins) och ett par jeans på H&M (bruka aldrig hitta de där men de var jättefina)
Sen storhandlade jag också på Willys, måst sluta småhandla de går grymt mkt pengar.

Ikväll blir de kanske dejt, annars drar jag nå o festar. (Träffade han i onsdags..så de blir en andra dejt isånafall)

Nu ska jag fara o simma & sen diska o städa!

Pusshej