Sjuk:/

åh så tråkigt det är att vara sjuk, vill bli FRISK igen nu


Prov imårn

Terrorrism-prov, började plugga lite sent; idag o imårn är det. Men det går nog bra, det är bara att försöka tänka logiskt.

Idag har jag pluggat, ätit lite godis & sett på tv (Undercover fast det var inge vidare bra idag faktiskt) Har insett att jag måste börja RÄKNA matte i sinne, ligger typ efter nog för att typ alla gör det men det är inte så bra, måste bli mera effektiv på lektionerna ibland blir det lite mkt prat bara. Det är sista året nu och jag känner mig alltmera oseriös, inte bra inte! Vill ju inte plugga upp betygen sen så det är nog dags att börja ta sig i kragen.

Nu ska jag sova i min sköna säng :)

Pussis

Första advent

Kan som inte fatta att det är jul snart, shit så snabbt tiden har gått. Blev aldrig att fara ut igår, men det var nog likes. Håller på med Modern källkritik nu, sen ska jag på samhället och kolla på skyltsöndag:) Tur att det är snö iaf, annars hade det inte vart lika mysigt.

Nä jag vill ju bli klar ngn gång, så hej då.


Pussis


Ska man eller ska man inte?

Fara ut ikväll, jag vill ju som men tänk om det blir tråkigt som fn? Girlsen är ju på firmafest ikväll vill de umgås med mig eller ska de bara vara med deras boyfriends?

Vill också träffa nån, måst ju ut då. Men ska jag ut ikväll? ja jag får se, men egentligen varför inte? Kul att sitta hemma o GLO, nä not.

Aja får väl ta och pallra mig iväg måste bara fixa mig först.


Pusshej

Är så trött så!

Det är jobbigare att jobba på Konsum än vad man kan tro. Man gör saker HELA tiden, sitter aldrig ner och står, bär och böjer sig HELA tiden. Nästan värsta träningen, haha. Idag var det sista dan, och föressten jag hade rätt om han som stirrat på mig. Haha, lite jobbigt men sen så sa jag helt enkelt att jag inte var intresserad, fast kanske med andra ord.

Jag fick Cosmopolitan, godis, nötter och en MER egentligen tyckte jag inte som att jag behövde få nåt men chefen insisterade. Han tyckte dock att jag var lite blyg att ta saker, men det kändes ju så dumt om man skulle hålla på att ta hur mkt som helst.

Inatt sovde jag hos mormor o morfar, lagade middag till dem potatisgratäng och karre det var hur gott som helst =) sen åt vi glass och olika sorters meloner =) o glada blev de, det var riktigt mysigt att sova hos dem, det kändes som gamla tider.

Pusshej



Idag var faktisk ganska så kul

Praoen kändes roligare idag, de som jobbar där är trevliga =) vissa är ju trevligare än andra men i det stora hela så känns det bra.

Idag har jag packat upp varor, skärt ännu fler meloner (that´s my job haha :P) torkat hyllan (med värsta surtrasan haha =)) men skönt att det bara är 2 dagar kvar ändå, men det har vart skönt med något annat än skolan.

Sen så har jag idag gjort lite Modern källkritik ska bli klar med det på fredag hade jag tänkt eftersom imårn ska jag laga middag till morm & morfar o sen sova där :p DET var typ hundra år sedan sist. De behöver pysslas om lite =)

Ikväll var jag också på spinning, men det var totalt meningslöst (okej inte riktigt kanske) men så hopplösa skor jag hade, basketskorna (hittade inte mina andra) gjorde att jag lossnade från cyklen typ hundra gånger, blev goode irri. De halkade typ, ska då inte ha den mer never. (inte på spinningen iaf)

Mormors råkakor är bland det godaste som finns =) måste typ gå på råkake kurs hos henne- så goda är det =)

Nu ska jag sova! Sovsåsött =)

Saker jag ska & Vill göra

1. Åka till Egypten (7/3-06) med klassen (eller ja inte hela klassen då)

2. Rycka in som bevakningsgruppchef i Boden (31/7-06)

3. Åka till till Bulgarien med girlsen

4.Bli reseledare då jag är 21 (måste vara det)

5. Jobba inom mode, hälsa eller journalistyrket

6. Bli rik (haha inte det viktigaste dock) så jag kan shoppa obegränsat =) 

7. Framförallt ha kul och vara lycklig (det viktigaste)


Pusshej

Prao

andra daår från gen av min prao på konsum. Idag har jag mest fått packa upp varor o dela melon, haha :P men det går är väl inte världens roligaste men jag börjar 9.00 och slutar 15.00 och har 1 h o 15 min lunch det är goode skönt, skulle nog inte vilja jobba på affär eller jo extra eller jobba typ ett år ir nåt med inte heltid. Känns som en värsta stirrar på mig i sinne, har jag fel eller, hoppas det iaf han är lite hrm haha :P

Har köpt byxor, värsta snyggaste :P jag får lägga in en bild på dem sen men tänk typ gubbstil haha :)
o så är det typ 3 kvarts längd eller hur man ska säga.  Nu fattas bara en väst, haha :P åh man vill shoppa heela tidn är så kul så :)

Ska fara på Body Pump snart, eller klockan sju men ska städa i mitt rum (det behövs då verkligen) o rensa min garderob jag använder ju ändå inte allt så vad är det för idé att spara fulgrejs.

Föressten SOLO, är lätt bästa tidningen :P

Pusshej


Lule

Jadu man hann ju som inte vara där så länge, hittade ingen väst :/ men jag köpte en farfarskofta en grå :D den var värsta fin :P På Gina Tricot.  O sen så köpte jag några julklappar sedan blev det inte mkt mer, men man hinn ju som inte.

Vi kom hem därvid halv fem sen träffade jag ida & pernilla på Konsum. De for ju till Sthlm igår, åh jag vill också till Sthlm o fetshoppa ;). (De ska praoa på Face Make up school värsta roliga stället & jag ska vara på Konsum haha)

Sedan var jag ju med Moa, vi såg film Million Dollar Baby den var ganska bra :) Var där till halv två typ, värsta trevlig var det :)

Idag vad händer då? jo jag MÅSTE  skriva klart den Moderna Källkritiken, suck! Och sen så ska jag på Body Pump klockan sex.

Pusshej


Luleå imårn

Ja jag och mamma ska fara till Lule en sväng, o looka lite i affärer. Vi ska dock åka buss så man hinn typ vara där i tre och en halv timme bara haha men man får bara inte kolla alltför länge på affärerna så ska det nog gå. Åh jag vill ha en väst :D provade värsta snygga på Lindqvist, men den var ganska dyr typ 400:- o den fanns inte kvar i min storlek :/ Sen ska jag nog försöka passa på att köpa några julklappar, SHIT att det är snart jul---> tiden går så himla snabbt att man inte hinner med. Har så mkt plugg innan jul, förstår inte hur jag ska hinna men det löser sig nog.

Sen ska jag nog vara med Moa på kvällen.

Så skönt föressten att slippa skolan i en vecka hoppas att det inte blir alltför trist praoplats men jag hoppas att det blir okej.

Idag var jag & tesa och frågade om sponsring igen. Så av badet skulle vi få ett badkort & på Lindqvist fick vi ett halsband och sockar. Så nu är det bara att ni bokar in JULDANSEN den 20:e december, det kommer bli grymt kul det lovar jag. Föressten så glömde jag ringa till Bexcell, hoppas han kan vara DJ. 

Såå kul det skulle vara om vi for till Bulgarien jag tesa, pernilla och Ida. Fett med party :P så himla kul vi skulle ha. Det var ju skitkul i Turkiet också, särskilt bardisken, eller hur tesa!? haha :D Men om det blir Bulgarien blire mera PartyParty än i Turkland.

Nä nu borde jag nog Nattelinatta. Föressten tur att Jens åkte ut ur IDOL, han platsade inte där (har som aldrig gillat han) Sebastian är grymmast, han måste bara vinna :D

Pussis

Yes Klarade TEORIN :)

Så skönt nu slipper man tänka på det nå mer, nu är det UPPKÖRNINGEN SOM GÄLLER :)
Har typ huvudvärk o ska på spinning snart- kanske inte så bra MEN jag far då iaf.

Föressten ska jag praoa på Konsum, kanske inte världens roligaste ställe men det duger. Har typ ringt till hundra ställen men bara NEJ, NEJ, &Nej tyvärr.

Pussis

Imårn gäller det

Ska skriva upp (körkortsteorin) Måste klara det & det SKA jag. Fatta så skönt att slippa tänka mera på det att det bara är ur världen. Åh är så TRÖTT att ringa om prao, känns nästan som att man inte vill praoa längre. Förut kändes det som kul, men efter att ha ringt till typ 20 ställen & bara fått nej börjar man tappa lusten.

Imårn ska jag skriva upp klockan två, så håll tummarna :)


Pusshej

Idag..

Har jag vart med Pernilla, vi var o fika på kaffestugan  (hallonbakelse) o så looka vi lite i affärer.
& sen så har jag fikat ännu mera haha hos morfar vi firade farsdag i förskott för imårn skulle de nog till Serrejaur. Vi åt smörgåstårta, med räkor & allt ;) Looovvveee it :) Shit så gott det är, o sen åt vi också rulltårta.

Ikväll ska jag se film med ida iaf, får se om tesa o pernilla kommer (skulle äta midda hos kenneth o peters daddy) Vill ju se house of wax  & äta popcorn och Jaffa blodapelsin men tydligen hade pernilla redan sett den men vi får väl se.

Föressten så har vi fått en del saker av affärer som sponsrat oss för juldansen, vad sägs om 2 fula tomtar? eller kanske en duk? eller en dörrmatta? haha men den sistnämnda sålde jag till mormor omorfar för hundra kr, de är ju bara bättre med money :) 

NÄ nu ska jag se Kevin hill, det är värsta bra :P

HEJ DÅ pussis

Just nu känns det som..

..att jag inte orkar någonting. Så himla trött jag är heela tiden.  Håller jag på att ta kål av mig själv? har jag för höga krav på mig själv? Eller sover jag helt enkelt för lite? Kanske är det en blandning av de två.  Det är så mkt jag borde göra, plugga, övningsköra, träna. Men måste sluta tänka så för att orka.

Var ut igår, jag & Pernilla klädde ut oss till Grease jag var Frenchy och hon var Marty. Egentligen skulle Tesa o Ida också med men de banga typ :/. Det var väl sådär, egentligen kände man som inte suget. Man kanske borde ha stannat hemma istället o vilat o så för i fredags kände jag mig inte frisk o igår var jag också trött men vi for ju iaf. Känn då inte för att fara ut på ett tag.

Imårn har jag sluttest på teorin, wish me luck. Håller på att plugga nu inför det.

Pussisfråntröttismia


Så himla onödigt

När man bestämt en sak har man väl? Shit vad slöseri med all förberedelse o saker man köp & så blir det inte. Hur svårt är det?

Lule igår

ja jag o tesa var ju i lule igår, det var kul :P jag shoppa inte så mkt, typ ett halsband o så på Myrorna köpte ajg ett par svarta silkesbyxor för 45 kr till ikväll då jag ska klä ut mig. Vi såg föressten Klas från Robinson där (på Myrorna han satt o vänta utanför provhytten där hans tjej provade kläder) engubbe värsta fråga "Var det kul att vara med i Robinson" och hn bara "Jo det var det men det var lite jobbigt också" halå som att man fråga det då man typ är 65 (!) o det var ju länge sen han va med, haha :P

Vi var också på skokanonen, de hade vääärsta fina skorna svarta kilklackstövlar, MEN de kändes som att de varlite lika de jag har, hade hellre velat ha bruna :P åå det fnns inte, men de kosta bara 400 :- inte dyrt. O värsta SURTANTEN där, tesa provade ett par stövlar o då hängde det två 39:or där men sen så fanns det inte där längre, o då såg jag tanten haha att hon stod med ett par såna skor o hon letade också efter det andra paret o jag sa till tesa att jag visste att det var hon som hade den. Det var sista 39:e paret sa expiditen, o då sa TANTEN "JAG SKA HA DEM, JAG HAR GÅTT RUNT I AFFÄREN I EN OCH EN HALV TIMME OCH BÄRT PÅ DEM DÅ JAG VÄNTAT PÅ MIN MAN" Då sa jag o tesa att "Det kan inte du bevisa heller och att vi sett hennes man ta skorna efter therese och att det fanns två 39:or då tesa pröva och att de fick väll lotta för att det skullebli rättvist" men då sa hon SURT OCH BLÄNGDE "GÅ OCH LOTTA NI JAG STÅR KVAR HÄR, JAG SKA HA DEM FÖR JAG TOG DEM FÖRST" Vi bara "HUR MOGEN ÄR DU EGENTLIGEN, DU ÄR MYCKET ÄLDRE ÄN OSS MEN VI ÄR BRA MYCKET MOGNARE ÄN DIG" Sen gick vi därifrån och therese o jag väntade o sen gick tanten och hennes karl som var något lugnare än henne därifrån, så THERESE FICK STÖVLARNA TILLSLUT, HAPPY ENDING :P så därför "GE ALDRIG UPP, STÅ PÅ DIG DÅ KAN DU FÅ IGENOM DET OMÖJLIGA" dET VAR då dagens, haha vi såg de på Coop sen men de såg nog inte oss, GOODE roligt Haha :P

Vi åt på typ DAGOBERT eller vad det nu hette, tacotallrik, de var värsta snåla med nachochipstyp 7 st små runda tänker de att man blir mätt på så lite!? Fatta vad vilsen man är ibland på nya place, vi betalade först, men hon sa aldrig att vi skulle ha beställt maten först, HALLÅ HUR SVÅRT ÄR DET ATT SÄGA DET. sÅ VI gick o satte oss o sen så tänkte vi att vi kanske ska gå dit o vänta för det var fler som stoddär, så jag frågade hon i kassan igen "Ska vi vänta här på maten" o hon bara "JA" sen verkade det som att man skulle beställa först o betala sen, o jag sa att vi inte hade beställt utan bara betalat hon bara "Har ni inte beställt?" och jag bara "Nä gör det nåt" hon "Nä det gör inget" Så borta tjej- hallå hon VISSTE JU ATT VI INTE BESTÄLLT DET SÅG HON JU, HUR SVÅRT ÄR DET ATT SÄGAHUR MAN SKA GÖRA? Så lost man kan avra på nya  place, det var typ sista o första gången man var där, haha :P

DEt var inte det minsta halkigt, o Tesa var hur duktig som helst att köra :P kom hem därvid fem. Jag mådde inge bra, kusinerna skulle egentligen komma men jag var hur konstig soim helst yr som sjutton, kände mig inte det minsta frisk så jag orkade inte ha främmande.

Idag blire utgång, inte för att jag var SÅÅ sugen men det blir NOG KUL IAF :p

pUSSIS

Gu så kul :D....

....det var igår :) körde först omkörning & manövrering, gick hur bra som helst :) nu kommer jag vilja köra om heeela tiden, haha :D
Sen var det halka, det var också skitskoj. Jag började att köra, helen höll typ på att dö haha :D körde på endel dagistanter o så men annars gick det bra :) lite läskigt var det förstås då man snurra runt o så men kul vare då :P Så kul att köra biil jag vill ha körkort, jag vill jag vill :P har ingen körning til veckan :/ men jag ska göra slutprovet på månda, sen är det bara att skriva upp :D wiie kanske är det trots allt inte länge kvar tills man får körkortet :D

Igår var vi hos Ronny (pappas kusin) o kolla på valpar, de var hur söta som helst. En vecka gamla o de var blinda än, så söta så. De var blandras, collie o labrador. Jag o Peter vart hur sugna som helst, men det är det att man inte riktigt har tid för en hund.

Idag har jag vart o tränat, spinning. Shit I hate it, men det är goode bra träning för benen :) Var goode slut efter en timme om man säger så..haha :D blev typ skakig i benen som sjutton.

Sen så var jag hos Karro, vi såg Bombay Dreams de hade typ köpt av glassbilen men det avr faktiskt ganska bra fast huvudpersonen var inte bra, ingen inlevese alls. Man såg att det var inlärt.

Imårn blire Lule, wiieee :) ska följa med tesa. Hon ska byta stav (hål i tungan) o sen blire att kolla i affärrer & SHOPPA, har typ längtat :P Hoppas det inte är alltför halkigt imårn :/  Men det går nog bra :P

Nää nu ska jag läsa min Vecko-Revyn o gå o sova snart :P

Pussen



Today

Idag har jag haft körning, sen satt jag o gjorde faser. Slutprov på måndag 8.00, då måst jag klara det vill ju skriva upp den 16:e hoppas att det finns platser kvar.

Idag vare landsvägskörning, det var kul :P o imårn blire ännu mer ;)

Sen så var jag hos karro, vi bakade chokladmuffins de blev jättegoda :D Kul o träffa dig gumman :P VI måsTE SKÄRPA OSS, eller hur (vi träffas typ aldrig nuförtiden) Måste fara dit innan jul, då ska vi fara på makeupkurs :P
alltså varför köpte jag godis sen, var bara litelite sugen haha ;) måste skärpa mig!

Pussen