Miss my mother

Igår så var det Morsdag. Känns himla trist att inte kunna vara hemma och fira VÄRLDENS BÄSTA MAMMA.
Saknar dig så mycket att det finns inte. Jag saknar att kunna fnissa, flumma och umgås med dig! Och kunna prata om ALLT mellan himmel och jord. Tur att vi dock har upptäckt hur bra Skype är.

Hoppas du hade en fin dag trots allt!



Ikväll: Spelat fotboll
Imorgon: Rida på stranden

Puss & kram

Ibland blir jag så less...

...Vad jag blir less på ska jag inte gå in djupare här.
Kände exakt samma på Rhodos som jag kan göra ibland här.

Men det är lite fram & till.

Pratade med Dina igår, så himla kul de var! Insåg hur mycket jag saknar henne <3 Hon snackade eventuellt om att komma och hälsa på mig, shit vad kul det hade vart (ofta är det mycket snack men ingen verksdag då folk säger att de vill komma..men jag hoppas verkligen att de blir av)

Var ute igår med Pernille och Isabelle. Vi började se Eurovision och sen drog vi vidare, blev ett x antal drinks. Gjorde av med på tok för mycket pengar. Så nästa gång måste jag hålla i pengarna bättre.

Sleep tight


Confused

Jag vet verkligen inte vad jag vill med mitt liv.
Ena stunden vill jag verkligen börja plugga i höst, och komma närmare släkt & vänner och skaffa mig ett normalt och hälsosamt liv. (Där jag tränar, äter nyttigt ósv..de går verkligen inte i jobbet som reseledare)

Andra stunden däremot vill jag söka en vinterdesti, finns så mkt häftigt: Aruba, Mexico, Vietnam, Sri Lanka, Thailand mm! Vad ska jag göra?

Mitt hjärta säger flytta hem, medans min hjärna vill söka en till säsong.

 

KICKOFF 2010

Det var en av de roligare kickoff. Dock kunde jag inte delta fullt ut för att jag hade Knossos dagen efter.
Vi hade massa tävlingar och var indelade i olika lag.
Jag hamnade i lag Turist, någon nämnde att de hade delat in oss vartefter vad vi passade personligen. Är jag en äkta förvirrad turist? haha, det var då kul iaf :P

Och vann gjorde mitt lag också :) woho :P



Nu: Film (27 dresses) & MASSA popcorn

Flygplats & materialpack

Idag har vart en dag bestående av flygplats, välkomstmaterial packning, genomgång om Kreta som ö och ännu mera flygplats. Idag blev också en lååång dag jag började arbeta klockan nio imorse och har arbetat i ett till klockan elva ikväll! Sjukt trött är jag och inte konstigt att när man är så trött så har jag vräkt i mig ett halvt paket kex, mörk choklad och oboy och mackor. Inte nyttigt, får nå bli en ändring på det (ska sluta va så onyttig int bra)

MEN jag har haft det ganska bra & trevligt idag ändå, trivs bättre och bättre för varje dag :)

Nu ska jag sova för att ORKA jobba imårn, Välkomstmöte, välkomstmaterialpackning och flygplats väntar..Imårn kommer Arlanda flyget. Och så tänkte jag försöka hinna med en springtur också :P

God natt


Idag har vart en lååång dag

Har arbetat 15 h i sträck.

Dagen började med att klockan pep på 06.00, var ganska trött vid det laget så snoozade vidare till 06.30 då jag insåg att kanske var det dags att stiga upp. Skulle nämligen åka från kontoret 07.10, för att hämta upp de första gästerna i Kalives (ca 30 min bort från Agia Marina). Sen när alla gäster slutligen var på bussen så åkte vi till ljuvliga Elafonissis, som jag besökte när jag, mamma och bror min var på semester på Kreta för sommaren 07. Det var lika fint, MEN det var sjukt kallt..det var blåsigt men detta struntade jag i och solade på ändå.

Det bästa med utflykter som dessa är att det är väldigt mysigt och avslappnande, läste lite bok om Knossos (ska ha den utflykten på måndag), surrade med Jannie (den andra guiden som också var med) och hade det allmänt bra.

När jag sen kom tillbaka till kontoret så fick jag besked att jag var i gruppen som skulle packa välkomstmaterial, och det är SJUKT mkt material som ska packas här på Kreta vettni. Så det tog alltså ca 5 h bara det. Suck, men sånt är livet. imårn har jag flygplats hela dagen, med förhoppningsvis några timmars siesta däremellan. Nu är dock mina ben & kropp som spagetti, ska sova lite nu så ska jag fortsätta va duktig uppdatera :)



Elafonissis stranden :)


Fick tillsägelse

Förlåt har vart sämst att skriva i bloggen.

Är ju som kanske de flesta vet just nu i Chania/Kreta, har introduktion i 3 dar till och sen börjar alltså allvaret. Denna introduktion har innehållit mer träning och motion än vad jag gjort de senaste 7 månaderna i Egypten. Jag känner på mig att det kommer att bli en sund och bra tsäsong. 

Här i Chania är vi 3 stycken team, och endast 1 kille har vi..vart är alla guidekillar mån tro? jag skulle tro att de flesta valde Turkiet istället för Grekland denna säsong! Att vi är många tjejer har gjort att det är mycket tjejaktiviteter som att en finsk tjej håller aerobics på taket och hon sägs ska starta att hålla powerwalk på mornarna, me like :)

Jag bor tillsammans med två söta tjejer, 1 finsk och 1 dansk. Rummen är faktiskt riktigt bra, och vi har internet i lägenheten, woho :)

Idag har vi cyklat runt i bergen på Kreta, 27,6 km blev det allt som allt. Kul men tufft för låren haha :)

Imårn har vi Go and get it, då vi skall åka runt på ön och göra massa bus :)

ha det bäst därhemma