Lackskor från wedins, vill ha vill ha

snyggskor

Jobb

Jobbade igår kväll (16-20) inte så länge men det kändes som att det ändå var nog. Blir att jobba samma tider ikväll. Var ändå gode kul faktiskt, och jag kom ihåg det mesta. Hade dock glömt lite vart vissa knappar sitter på kassan..men det är ju inte så konstigt.. Freddy sa att jag var då lika duktig som förr, haha. Men ikväll gåre väll ännu bättre.

Är hur trött som helst, drömde att några satt hoppressade över mig för att gömma mig..var jagad. så jag hade huvudet på ett konstigt sätt..har lite ont i nacken..haha. Vilka konstiga drömmar jag bruka ha alltså. Fattar inte vart allt kommer ifrån.

Får väll se om Ida hör av sig, om jag hinn va med henne innan jag börjar jobba.

Imårn blire fest :D så kul alltså

Pusshej


Liten plutt

Min grupp


Jag o min grupp, från höger bakre raden; Johansson, Norström, Wiklund och Norlinder (syns inte så bra) och från höger längst fram; Fors, jag och Nyberg. Trivs himla bra med gruppen, blir bara bättre och bättre faktiskt.

Har vart hemma nu ett tag, vart ledig 2,5 v och har ca 1/2 v kvar sen så blire o fara tillbaka till Boden. Men ska bli lite kul att fara tillbax, är lite less att vara ledig man har ju inte nå att gö..eller jo men ändå.

ca 6 månader kvar till muck, känns inte alltför långt bort. 2 insatspluton har ryckt in ( i måndags) lite synd man inte fick se dem helt lost, men får ju se dem på tisdag...haha.

Pusspuss

Dryga jävlar

följde med hanna på dans..var gode jäkla tråkigt. var mest gamla o dryga jävlar (i min ålder).  Blev typ sinne på en. Synd att inte typ Fredrik var där eller Emil! Hanna sa att det hade vart den tråkigaste på hur länge som helst, brukar vara mer unga.. aja jag blev då avskräckt. haha

Ångrar att jag inte följde med Ida på lappis, men det blir nästa helg.

Var hos pappa förra veckan, de har flyttat till en gård, hur fint som helst :D. de har skaffat en ny häst; Donna. Hon är hur söt som helst :) ett mörkbrunt 11-årigt varmblod. Som jag dessutom är ägare på nu :)

Ledig  en vecka till, känns hur nice som helst. blir o slappa o träna oså

Idag ska jag städa, kanske baka o sen ev åka skidor.

ha det bra/ Pusspuss