Jullov :D

yees nu är det det. Igår var jag i Pite med Pernilla o Ida H. Vi shoppade julklappar, nu har jag bara några till att köpa =)

Fast är som inte jullov riktigt än, inte förän jag är klar med den dära jädrans Källkritiken. MEEN jag håller på med den nu och sen så har jag bara Geografin kvar sedan lov :D måste spurta på nu så jag blir klar.

Pusshej

Vad händ idag?

ja det kan man fråga sig, ska då äta nu iaf. Tesa ville typ hitt på nå, får se om jag orkae. Var på Power Yoga imorse, så härligt det var :) Man släppte allt, stress osv. Måst på det ngfn annan gång, helt klart.


Pussis

Körkort :) JAPP det fick jag igår ;)

hAR kört för fulla muggar, dock inte ikväll då körde tesa...men det var nog lika bra har så himla ont i ryggen (träningsvärk från boxningen igår)

Så har vi sett American pie, summer camp (visst hette den det!?) Den var goode bra :) MEN man är lite less såna filmer faktiskt,men rolig var den haha :)

Imårn ska jag på yoga, egentligen hatar jag det MEN jag tänkte ge det en chans iaf haha. Så klockan nio måste jag stiga upp, sedan blir det plugg & åter plugg. Inte särskilt nice eller hur!? MEEEN när jag väl är klar med tre uppsatser är det JULLOV. (låter hemskt men jag är nästan klar med den ena, ska bara hitta bildkällorna (TEMAARBETET: DIGERDÖDE) Källkritiken har jag gjort halva och Geografin har jag precis bara börjat titta på men fullt upp blire)

sNART jullov :) VÄRSTA NICE :P O sen så är det inte så länge kvar till student ev Bulgarien och FRAMFÖRALLT LUMPEN :P wiiee

Meen innan det så måste jag piggna till lite, är typ trötter heela tiden plus att jag måste bli mer GLAD och flörtig igen, det är ju så mkt roligare :) BLI MIA PIA THE CRASY ONE IGEN ;) HAHA
MEN det har vart så mkt att tänka på o stressigt heela tiden. Men nästa gång jag festar då jävlar ;)

JULDANS, på tisdag, japp våran klass ska hålla den så det är bara att komma Medan klockan tio till två :)

Pusshejleverpastej




Snacka om kul ikväll ;) haha

följde med johnnis, ida o pernilla på raggen, haha :D det var lugnt ROLIGT ;D haha, ni skulle bara veta :D

Pussis


Uppkörning tomorrow

Shit pommes frites, men det går nog bulla :D

Måste plugga nu, spinningen blev inställd :/ kanske ett teckan att man borde ta sig i kragen o börja plugga.

Hej svejes

Pussis

1000 kr rikare..

Ja idag delade vi upp endel av pengarna för klassresan som inte blev av. Istället ska jag Tesa & Ida åka utomlands :) Antingen blir det Egypten & slappa, bada och sola på sportlovet eller Så sola, bada & festa i Bulgarien i sommar innan inryck. Vad är roligare? Man är nästan mer sugen på Bulgarien men samtidigt vill man ju fara utomlands snart, svårt val!

Fick VG- på hemtentan dock inte så nöjd, men en fråga hade jag missat totalt och vissa saker hade jag glömt skriva fast jag kunde dem. Aja strunt samma.

Imårn är det lucia, undra vem som är lucia? Åh man ångrar nästan att man inte skulle vara med. Förra året var ju hur kul som helst =) men det tar ju så mkt tid, o ens tid är begränsad :/

Nä nu är det Midsommarkrisen som väntar, suck! & sen ska jag o mammi hämta peter på flygplatsen, han har vart hos pappa. MEN snart har jag förhoppningsvis körkortet så jag får köra själv, isånafall blire RAGGEN på torsdag såklört.

Pusshejleverpastej

Sminkurs

Det blev himla fint alltså ;) man skulle haft en personlig sminkös som sminkade en varje dag, det skulle vart nåt eller hur!? Man fick ju sminkgrejer för 495:- Låter som man skulle få massor med grejjer men det är ju som dyra grejjer på MAKE UP STORE, så det blev bara 4 stuff, en brun ögonskugga, ett rouge, cover all mix och en blå-grön eyelijner. Man lärde då sig många bra saker, som man int tänkt på förut.

Pussssis

Nu är jag hos Karro

Snart ska vi på stan :) o sen sminkurs. Sovde typ hela tiden påbussen, snacka om at man kan vara trötter

Hej då Pussis

Värsta bra

Fick MVG- på talet idag, det trodde jag inte, blev som nervös (fast jag fattar inte varför ingen att vara nervös för men men) värsta NÖJD blev jag då.

Och så fick jag MVG- på Psykologiprovet, haha det fattar jag inte heller, men Wirren är lite rolig faktiskt, han sa att han satte ett minus för att jag inte skulle bli för stöddig.

Fasen så bra det gått i skolan på sista tiden, Fortsätt så.

Ikväll ska jag vara med tesa o imårn ska jag till Skellefeå til Karroooooo :) på sminkkurs värsta great. Det blir ingen klassresa, eller jo vi ska åka finlandsfärja, men sen ska jag o Tesa åka nångonstans sista minuten, värsta SKOJ liksom, antingen sport eller påsklovet det återstår att se.

Pusshej

Tabletterna hjälpte mot ont i halsen

haha :P

Idag var det tjejkväll i Arvidsjaur, köpte värsta BÄST-PRESENTEN till äGGET, haha :D Åh jag måste ha ett extrajobb SNARAST helst, min ekonomi är goode panikendålig :/

Imårn är det TAL, måste öva lite mera mitt. Men det går nog FINEMANG ;)

Pusspåsötis


Aj Aj..

Har så ont i halsen, VILL HA TE NU :D

är i lägenheten nu, har jobbat lite med mitt tal, hur ska det bli? MÅSTE hem nu, åå dtricka LADY gray te det är bara det som är gott ju.


Pussis

FAN FAN FAN

mitt PA- VERKAR ha försvunnit DATORN är PAj, hjäl, åh så jävla skit h-vete.

VARFÖR SKA JUST JAG HA SÅ OTUR!? VAR JU NÄSTAN KLAR JU

Blir man aldrig frisk eller?

Nu är jag döless, tesa o ida tvinga mig att följa på samhället en sväng:) det var kul men jag var inge vidare social o helt slut av den lilla tiden :/

Vill ut och festa, men det går ju inte :(

Imårn ska vi baka, får se om jag orkar men jag borde verkligen vara med.

Ikväll vill jag se IDOL, och äta godis o dricka julmust ;) Sebastian SKA VINNA :) så det så :P

Pusshej