Bilder säger mer än tusen ord..



Sista tiden har bestått av vara i uniform, gå ut, äta massa och så har jag ju träffat hanna och marie (mkt trevligt)
Nä nu ska jag sluta äta godis, det är banne mig på tiden!

Har servicetelefonen idag, har bara fått 4 samtal idag så är ganska så lungt!

Ciao

Förlåt

Har vart dålig att uppdatera!
Men har vart så mkt hela tiden!

Har iaf hunnit träffa Hanna och Marie i onsdags mkt trevligt! Guidade runt dem i Gamla stan.
Blev tyvärr bara en dag, hade tänkt träffa dem ikväll men så blev jag tvungen till att plugga en stund,!

Imårn är det flygplats igen, ska bli kul :)

Nu ska jag hem :)

pusshej

Första dagen i uniform


Hade ihoplånade kläder!
Mina kläder har dock kommit idag, så nu får jag lov till att använda dem :) Dock så var inte alla storlekarna de mest perfekta, så jag får ta och beställa nya!

Var på flygplatsen idag, stod ute och visade vart respektive buss stod samt skickade massa sändebussar (jag lyckades med det mesta sakerena idag som att exemplevis börja prata engelska med turisterna istället för svenska haha) Men första gången är aldrig perfekt, jag har mkt kvar att lära!
Det vart lite kaos idag eftersom vi tog emot 8 flygplan på loppen av 55 min, men det kommer att bli mkt mkt värre då det blir högsäsong i juni, juli, augusti! Men det var himla kul iaf :)

Imårn blir det att observera välkomstmöten samt service på hotell!

Ciao

Utflykt efter utflykt

Har hunnit avverka Turkiet Marmaris, Symi (en jättemysig ö) och Lindos (Akropolis)..
Har dock vart väldigt sjösjuk på de två förstnämnda. Inte kul att sitta i en båt i ca 2 1/2 h enkel väg då båten gungar som sjutton och man dessutom ser folk som börjar spy lite här och var!

Okej tips på ställen till Christian (inte för jag vet vem du är?) Men Sand bar är underbart, en coctail och sushibar på en korsande gata från bargatan i Rhodos stad. Sen Lipsy är en väldigt mysig restaurang i gamla stan. Det finns också en bargata i gamla stan. Säsongen här inte riktigt kommit igång här ännu, så jag vet inte än vilka klubbar som har öppet (i gamla stan är dock allt öppet) men på bargatan har Colorado öppet iaf.

Jag saknar alla därhemma men har det väldigt bra härnere!

Imårn är det massa genomgångar, och på söndag första dagen i uniform ska bli så kul så :)

Ciao

Kommer säkerligen väga 10 kilo mer efter denna säsong (Minst)

Blir bjuden HELA tiden på massa gott, den grekiska maten är underbart god med tsatsiki, mousakka, grekisk sallad, souvlaki mm (och mkt pommes blir det ju tyvärr) Sedan är det ju inte LITE mat heller haha, blir alltid Meze först (massa smårätter) för att sen bli huvudrätt och slutligen efterrätt haha :)

Men har gått flera promenader och ska kolla upp gym snart så blir det säkert bra!

Idag har vi vart på en ö-rundtur, och igår på stadsvansdring i Rhodos stad det är så mycket information hela tiden att man blir helt slut. Man somnar direkt då man lägger skallen på kudden haha. Jag bor som sagt i ett hus "Kliniken" (det har vart en gammal babyklinik förr i tiden) Jag har ett eget rum och egen toalett dusch (vilket känns väldigt skönt) Det blir dock väldigt instängt i rummet vilket resulterar att vissa saker blir sura.

Teamet består av 3 killar (och så forstås AM och SC) och resten tjejer. Två av dessa killar är tillsammans med två av tjejerna (hamnade på en pardestination) Det kommer att komma fyra tjejer till så småningom. Har ganska svårt med danskan tyvärr detta begränsar mig litegrann, men försöker hela tiden att lära mig mera (det kommer nog att ordna sig så småningom)

Sitter just nu på¨Kringlan, ett mysigt svensk café här i Rhodos Stad. Dricker en kopp varm choklad :) himla bra är det att det är gratis internet!

Imårn blir det båtutflykt till en närliggande liten ö :)

Berättar mer senare :)

ciao

Intro på Rhodos

Har det hur bra som helst här på Rhodos (och varmt är det också)
Har fullspäckat schema, har haft skattjakt på ön, kollat in alla hotellen, vart och ätit gratis middagar hos samabetspartners och igår var det utgång. Började på Sand, en coctail och sushi bar (både drinkarna och sushin var riktigt goda)

Nu ska vi börja kolla in alla utflykter som erbjuds här på Rhodos.

Hoppas alla har toppen där hemma!

Ha det fint

kramar

30 kilo...

...blev vikten på mitt bagage (jag är mäkta imponerad då över jag stod på flygplatsen jag som trodde jag ev var över 40 kg)

Är då nu hos pappa utanför Uppsala, har gått lite på stan (bara tvär och åter.) köpte ett par Nudie jeans som jag provade  sist jag va här, men som jag int hittat nån annanstans (så jag är helnöjd), sen har jag gått på långpromiss, mockat ochyp pysslat om Donna :)

Är nästan bara ett dygn tills jag sitter på planet mot först Warzawa, sen Athén för att slutligen komma till Rhodos (blir typ en resa på 10 h)

Nu ska jag sova, är gode trött!

3 år senare..

...är jag tandställningslös

+ Slippa oroa sig över fastkletade matrester
+Har fått rakare och finare tänder
+Min käke hoppar ej ur led längre
- Det känns så konstigt att va utan, kan inte le avslappnat (men det kommer nog snart)



Jag, Peter och Mamma i stugan

Nu: Packpanik och vad sjutton ska jag köpa för mob?

P-festen

Det var ett riktigt kul/lyckat avslut på en bra säsong :)

Vi åkte skoter, klädde ut oss till påskkärringar, tävlade, drack massor (allt var ju gratis), var hos Sofia innan hatten, åkte med partybussen, åt god mat, drack ännu mer och mkt till, dansade, hade trevligt och ja det hände en hel del saker..haha men det går vi inte in på nu!


Jag vann utmärkelse haha pga jag kört i diket!

Jag är förövrigt fortfarande bakis sen tisdagen hur nu det är möjligt?

Nu ska jag gå o äta strips :)