På kallax!

Sitter nu här och väntar på att flyget skall gå! Är ca 40 min kvar tills jag sitter på planet till Sthlm/Arlanda!
Har ju vart hemma nu en sväng mellan destinationerna, var himla skönt blev dock väldigt kort. Kom i onsdags kväll och for hemifrån vid halv fyra tiden. Jag har ändå hunnit med att träffa släkt och vänner, slappa, plugga lite, fixa pappersarbete och så shoppa lite grann!

Imårn drar jag till Egypten, ska bli så spännande så :) Wish me luck!
Håll koll på bloggen, jag kommer försöka lägga ut lite pick och så lite om hur jag har det förstås!
Ha det så bra nu allihopa :) det var så kul att träffa er därhemma, det behövde jag!

puss & kram så hörs vi soon :)

Första onsdagen utan flygplatsdag för mig!

Idag blev det inget flygplatsarbete för mig, nej jag har Afandou hela dagen! Men det är helt ok ändå, blir dock inte så lång siesta, men blir en någorlunda tidig kväll iaf och det är ju skönt!

Sitter här på kontoret och har en sak till att göra innan jag kan ta lunch!

Tänka sig att jag befinner mig här om ca 2 veckor (Ofattbart) :

Resa Hurghada - Egypten


Måste snart ta och börja packa mina stuff, är lite orolig för hur jag ska rymma allt! Tror jag måste antingen slänga lite grejjer eller köpa en ny resväska (tror jag föredrar det andra alternativet)

Åker hem till Sverige om exakt 1 vecka (ska ändå bli skönt, trots jag var hemma för typ 1 månad sen)
Blir endel pluggning, måste nöta in Egyptens historia till max innan jag åker dit så jag är väl förberedd :)

ciao

Fick ett mail..

Från min kommande servicechef, shit alltså att det är så snart som jag ska dra. Har nog inte riktigt fattat det ännu?

Imorgon så åker också Anette hem, kommer att sakna henne så sjukt mycket (vi umgås ju typ jämt) Men det känns ändå okej då jag vet att vi kommer att vara i Egypten båda två. Hon då i Sharm el sheik och jag i Hurughada!

De senaste dagarna har det vart Skitväder härnere på Rhodos, igår blixtrade det typ hela natten och tokregnade. Men det är ganska skönt ändå med lite regn, I like :) Men det ska tydligen bli bättre nu (solen har börjat skina lite nu såhär mitt på dan)!

Nu ska jag strax hem på Siesta, har bara några småting att fixa först!

mvh/ Mia


"Årets kommentar"



Jo, det vann jag! Måste säga att det var väldigt oväntat! Var helt säker på att det skulle vara Mikael och Melita och deras "Älskling, Älskling" Men, lite kul var det dock! På Kickdownen så hade vi först "Skattjakt" där vi åkte runt på Rhodos ,och letade efter kuvert och fick massa uppdrag bla: Ta kort med en polis, Lollo & Bernie, er på en nudistrand (nakna), på en annan reseledare med vår transferuniform bla (hela laget skull dessutom va med på bilderna) Vi vann iaf..var sjukt kul. Vi vann en resväska fylld med kex, godis, chips och mynt (vi fick 18 euro var) Så va int helt fel, var bättre pris denna gång än på kickoffen (som jag förövrigt också vann..oh man har ju flyt ;))

By the way, min utmärkelse fick mig att tänka på A-plog då jag fick en annan:



haha, den jag fick nu var kanke aningen bättre, eller vad tycker du ?
Är ledig idag, har bara slappat! Tänkte träna om några h :)

Åh Anette ska åka redan på sönd :( åh så TOMT det kommer bli :(

Jaso

Födelsedagsledig och Lindos Bay

Eftersom jag fyllde 22 år i söndags (30e aug) så fick jag extra ledigt i torsdags och hade vanlig ledig dag i fredags. Därför passade jag och Anette på att lyxa till det och på på Lindos Bay, ett 4-stjärnigt Spa hotell (som vi hade turen att få bo på helt gratis (!)) Dessutom ingick middagsbuffé och frukostbuffé (det sistnämnda gick jag dock misste om på grund av att jag blev sjuk av okänd anledning.  Vi fick inte heller vilket rum som helst, nej utan ett luxus rum med sea-view och hela kittet. Hotellet är som gjort för att åka på smekmånad haha (var mest par och så jag och Anette förstås).  Men var hur nice som helst att komma från klinken en sväng, det blev en massa bad, solning och så endel champagne, flum och en ansiktsmask..vi hade det iaf hur kul som helst :) bara synd att jag skulle bli dålig på natten :/




Åh gumman, jag kommer sakna dig massor när jag lämnar Rhodos om 2 1/2 VECKA
.

nämligen fått slut & startdatum. Här slutar jag 23/9 och åker till Egypten den 28/9. Så jag blir hemma i Sweden i några ynka dagar iaf :) men jag hade iaf ganska tur, fem dagar istället för två som de flesta får när de skiftar destination!



En liten söt, soff- "cupcake" just utanför Lindos Bay


Anette softar i plaskpoolen i den sköna vattensolstolen!

På tisdag är det kickdown här på Rhodos, snacka om att tiden gått assnabbt. Tänka sig att jag nyss var en ny "nervös" guide som nu känner mig påläst och rutinerad och inkörd på jobbet :) Tänk att tiden kan gå så snabbt!

Mer bilder kommer upp på fejjan inom en snar framtid!

Jaso