Min nya kille..



I could wish haha, inte den sexigaste bilden på Braddan! (kanske inte på mig heller haha)
Det har int gått så bra på killfronten nu på sistone, är så mycket jobb..så har lagt det lite åt sidan men måste spana in nån snart här känner jag. Problemet är att antingen så är folk småttingar eller slisk, och såna vill man ju int ha!

Har vart ledig idag, riktigt nice. Har sovit massa (till klockan tolv) och sett en Shopaholics bekännelser och blev sugen att shoppa haha, så jag köpte en ny klänning och ett par skitsnygga vita high heels (men de var ganska dyra så jag kanske borde lämna tillbaka dem) men snart får jag ju lön igen :

Sen har jag lagat tortilla :) nu sitter jag här på Mimosa och internetnördar lite, ska fara ut och springa inom en timme tänkte jag och sen ta en springtur :)

ha det fint!

puss

Hittade lite bilder på costas.se




Tycker bilderna var ganska så söta, eller vad tycker ni?

Sitter på kontoret nu, har vart i Afandou. Hittade ett av våra ospec-hotell (denna gång slapp jag leta i 1 h som förra gången, hittade det ganska direkt som tur var) Fick sälja lite utflykter idag också, så det var nice :) Min statistik har int vart den bästa på sistone kan man ju lugnt påstå.

Sarah ska föressten sluta (tjejen längst till vänster på de 2 översta korten). Känns trist, men samtidigt så måste hon ju får göra som hon känner är bäst (inte lätt då hon har killen därhemma, så på så sätt känns det skönt att jag är singel annars hade det nå vart jobbigt) Vi har fått veta att ersättaren heter Anette, och är ett "dykplask", haha det hade hon skrivit i det personliga brevet. Och att hon är svensk. Lite synd att det inte blev en till kille, hade det behövts. Men det blir säkert kanon ändå!

Nää nu ska jag pallra mig hem och laga middag!

Jag börjar få lite färg



Förr: Likblek



Nu: Desto brunare och finare färg, mitt hår har dessutom blekts rejält!

Jag trivs med lite mer färg :) man ser mycket friskare, piggare och bättre ut. Och det bästa av allt är att man inte behöver sminka sig det minsta. För man ser ändå pigg och fräsh ut (ja kanske inte jämt då men haha) Har solat endel, fast inte så överdrivet mycket..jag blir så fort less. Men lite då och då är så himla skönt. Men är sjukt varmt här, hört att det är regn och rusk där hemma. Är glad av att va här på Rhodos, var väl snart 1 månad sen det regnade här!

Imårn så ska jag till Afandou på service, har haft det området på sistone eftersom Anders ätit medicin som gjort att han inte fått köra bil. Och nu ska han på semester så det blir nån vecka till iallafall. Men det är helt okej, blir mycket bilkörning bara och sena/långa dagar!

Hoppas ni har det bra därhemma, saknar er alla!

Puss och kram på er

Kickoff

Vi hade kickoff igår på stranden i kallithea, det var beachparty med massa go mat (svenska köttbullar, korv, kyckling mm)
fri bar, och lagtävlingar (öltävling, klädstreckstävling, sångtävlin mm) som mitt lag vann, TEAM GUL. haha oväntat men vi hade lätt bästa sången :) Så vi vann en koffert full med chips, kakor, godis och så en halv fri dag :)

Sen blev det bargatan, med gratis drinkar och shots, massa dans! Det var hur trevligt som helst! Var hemma kring fyra tiden inatt, sen så har jag sovit ut idag och insett att jag har hela stranden i mitt rum så jag måste till att städa sen!

Börjar jobba halv fem, så strax blire MC Donalds och sen så ska jag se lite film och sen jobb såklart!