Prioriteringar

Gjorde ett test igår som en skickade..enligt testet prioriterade jag detta i följande ordning:


  1. Familj
  2. Kärlek
  3. Karriär
  4. Stolthet
  5. Pengar
Och jag tycker att det stämmer ganska bra faktiskt.

Ska klippa mig om 45 min, men det blir bara o toppa lite..eftersom jag trivs så bra i långt hår. Föressten det braiga schampot har märket; John Frieda finns schampoon o balsam både för brunetter och blondiner. Köp det, kostar 90:- för vardera, lite dyrt men lugnt värt det. Mitt hår har aldrig vart så slitet förr men nu då jag använder dessa så märks det inte att det är slitet. Finns att köpa hos KIXS

Såg the lake house med mamma igår, snacka om meningslös film. Var seg som sjutton. The guardian är jättebra bye the way :)

pusspuss

Lock i öronen & snart lov

Har haft lock i öronen i ett dygn nu..men det beror nog på att jag är förkyld. Allt är isvakens fel (badade förra fredan) Men samtidigt var det ju kul och en upplevese.

Har bara ett dygn kvar i vakten nu, känns jäkligt skönt faktiskt :) Sen på söndag får jag komma hem, förhoppningsvis därvid ett..bara bussarna håller sina tidtabeller så ska det nå gå finemang..eftersom jag först måste till lule, sen ta bussen till älvsbyn o där byta till bussen mot arvids.

Schampot som ida tipsade om var super..luktar dessutom hur gott som helst..minns dock inte vad det hette men märket var typ john nåt och typ för brunetter..äh får skriva om det sen. luktar typ cocos :)

Har vart grC i veckan..har gåttsvinbra o det är 100 ggr roligare än bara vara soldat. Så det var tur jag inte sa ifrån mig platsen.

Vill verkligen följa Pernilla, John mf till Åre v11..hoppas jag får jobba på torggrillen..hoppas. Annars vet jag inte riktigt hur jag ska ha råd med allt. Ska klippa mig & laga hål till veckan

Pusspuss