Uttråkad

Vad ska man hitta på?

Vattengympa kl 15.30



Tänkte vara hurtig idag och fara på vattengympa. Lite trist att Åsa är hemma i Skövde, alltid roligare att fara med nån.

Fick föressten veta idag att jag har jobb hela säsongen ut, låter ju kanon tycker jag. Har vart väldigt osäkert om jag skulle få jobba kvar här eller ej, men nu får jag det iallafall. Eventuellt så blir det nå några diskpass också, för att få ihop det till en heltid! Men inte mig emot, är bara glad att ha jobb!

Ska pyssla lite nu, vad det är/blir får ni se senare i bloggen ;)

Galna Italienare

Kan man ju lugnt säga! Haha men dom var himla kul också! Vad dom gjorde ska jag inte gå in på, men kan ju säga att jag blev minst sagt förvånad. Men italienare är ju till skillnad från oss svenskar ganska högljudda och närgångna med främlingar :P

Sen har jag stått i disken i 3 h, på grund av att det inte var nån kvällsdiskare! Men det är inte så farligt ändå, ganska skönt att göra sådär nångång ibland! Men inget jag skulle vilja göra varje dag resten av livet, om man så säger!

Imårn är jag ledig, ganska skönt ändå! Ska leta jobb (som reservplan), träna och såklart ta sovmorron och bara njuuuta :D

Nu ska jag sova!

Ciao

Fettisdag

Första fettisdagen utan semla (och det bästa av allt är att jag int ens är sugen) Jag är med andra ord STOLT!

Pepp

Efter mängder av: Kakor, kexchoklad, geisha, lösgodis, glass, provsmak av olika godheteter, chokladmousse, sockerkaka med vaniljfyllning mm så får det nu vara ett SLUT! Jag kommer gå upp 10 kilo minst om jag fortsätter i den här takten. Varje dag på senaste tiden har nåt onyttigt slunkigt ner :/ Så nu ska jag börja vara nyttig, jag tränar ju..men eftersom jag äter en massa onyttigheter så går det typ jämnt ut!

Är då nu skitpepp på mitt nya nyttiga liv (Jag vet man brukar säga det ofta, men nu är det fasen dags att ta i med hårdhandskarna)
 

Har laddat upp med tränings och IFORM-tidningar
och hädanefter är det Nötter som gäller då jag är sugen på nåt gott!


Tror ni jag lyckas?

Helgen i ord och bilder

Arjeplog.  Ledig. Godis. Långpromenad. Datanördande. Promiss igen. Silverhatten. Rullbands-springande. SPA. Monsterhamburgertallrik. ÖL. Trött. Roliga kommentarer. "Virrande längs skoterspår". Schindler's list. Jobb. Catering. Geisha. Proppmätt. Yoghurt. Jaktstuga. ÖL. Rock Band. Hornavan-hotel.  Skolmatsal. Besvikelse. Taxi-nästan direkt. Blåbär & hallon paj-bakande. "Nå så jävulskt gott". Jobb igen. Plättar.  Hemlängtan. Trött. Buss. Choklad.  Arvidsjaur. Snöskottning. Go-lax. Sockerkaka. Grey's.


Jag, Hanna (Åsas kompis), Åsa


Åt i baren på Hatten


Monsterhamburgertallrik


Hanna och Åsa hade såhär kul på Hornavan Hotell

Det var trots allt en toppenhelg

Charterhjältar



Ni har väl inte missat att kolla på Charterhjältar som går Måndagar kl 20.00 på Kanal 5!

Här i Arjeplog har vi då inte turen att ha femman, men har kollat in pogrammet på:
http://kanal5.se/web/guest/charterhjaltar/omprogrammet
Och jag måste då säga att detta pogram är mycket, mycket bättre och roligare än Semestersvenskar som går på fyran på onsdagar (Men kanske beror det på att det är Ving som har Charterhjältar)




Igloo-jobb

Blev så att jag jobbade igår istället för att åka hem! Blev dock bara 4 h, men 4h ståendes i en uppbyggd Igloo utanför Silverhatten innebar att jag tillslut frös som bara den. Men det var kul, fick göra nåt nytt. Och det kom folk konstant från klockan 21-23, så jag hade ju nåt att göra. Serverade, jäger, mintu och Vargtass (en drink) i isglas, och Smirnoff och Norrlands Guld i flaskan! Och jag hade såklart int med kameran, men snodde en bild från Sanna på Facebook:



Tror att det var bra att jag inte åkte hem, då hade jag säkerligen blitt smittad (och jag är inte så taggad på att bli sjuk igen..stackars mamma andra gången på typ 2 veckor hon blir sjuk)

Idag är jag då ledig, ganska så skönt ändå =) Ska försöka träna idag iallafall!

Gröna Lund?



Kanske skull man ta och söka jobb på Gröna Lund, om det skulle skita sig med reseledarjobb!
Har alltid velat jobba där, kanske är det dags att ta chansen!
Vad tycker ni? Det kan väl vara ganska kul?


Hem eller inte

Är ledig idag och imårn! Frågan är ska man hem eller inte...mamma är sjuk (och jag vill ju inte bli smittad) men samtidigt så kan det va skönt att bara komma hem en stund, och så kan jag förstås pyssla om henne!

Åh beslutsångest...


Inom en vecka...

....kommer jag förhoppningsvis få veta vilken destination jag får i sommar :)
Ska bli så spännande, har ju önskat Grekland men får se vart de skickar mig, jag är nöjd bara jag kommer utomlands.


Var ett halvårsen jag fick reseledar-diplom, fatta vad tiden gått fort...

Nu: Jobb hela dan, med en paus för massage vid fyra-tiden =)

Jobb, jobb, fest, jobb...

Helgen har bestått av jobb, fest och återigen jobb! Det har med andra ord vart en bra helg (för jag är glad som sagt så länge jag har jobb, även om söndagen som vanligt var lite dryg sådär på morgonkvisten)

I lördags var det tjejfest hos Elin, riktigt trevligt. Vi lagade gomat..eller ja sanna gjorde väl det mesta haha (tagiatelle och Sannas speciallaxrätt i ugn med bland annat fetaost och cream fraish var supergott) .Sedan såg vi Melodifestivalen, åt hjärtan, choklad, chips och blåbärs och hallon-paj..blev lite för mycket av det goda.
Var inte så imponerad av kvällens bidrag, Måns var dock bäst! Blev dock lite väl mycket vin för min del, jag ska försöka sluta dricka det

Sedan spelade vi Rock Band, insåg ganska snart att jag sög på trummor så jag ägnade kvällen av att ta över micken och köra skönsång (öh kanske inte haha) Det svåra med det hela var att texten var väldigt suddig, kanske hade det en liten inverkan också att jag hade druckit lite väl mycket vin, haha. Ska dricka öl istället hädanefter..mår mycket bättre av det..men vin är ju så gott så vi får se hur det går med den saken haha.

Sen blev det utgång till hatten där vi fuldansade, pratade, buggade och hade kul :)


Hemma hos Elin


Rock Band, jag på sång, Sanna på gitarr och Elin på trummor


Billy, jag och Johanna ute på hatten


Sanna, Kristoffer, Elin och Marcus

Idag är jag ledig, håller på att tvätta. Tänkte ta en promenad sen..är ju så fint väder :) Sen ska jag eventuellt spa:a och träffa Emil (en gammal lumpenpolare)

Ciao

Det är inte så jobbigt att jobba 15 h i sträck

Det gjorde jag igår, dagarna blir ganska långa här i Arjeplog. Men det konstiga är att jag hinner aldrig bli trött, inte under tiden jag jobbar iallafall, men när jag kom hem igår ca 00.40 så var mina ben ganska trötta. Men jag är glad för att jag har jobb, vet inte hur länge det blir dock. De håller på att säga upp folk, på grund av att det är massa avbokningar och kommer att bli mindre testare än det brukar vara i mars. Kerstin, min kollega i Jaktstugan har blivit uppsagd och även några salladskockar än så länge. Tråkigt, nu när man börjat lära känna folk. :/

För att återgå till gårdagen, så var den inte särskilt jobbig mest kul. Eller ja det va ju lite jobbigt att jag körde av vägen och fastnade på grund av att jag fick en mötande bil med släp som körde för mycket på min sida när jag hade 30 min kvar tills jag skulle ha maten uppdukad och redo i en kåta några kilometer längre bort. Att bära grejjerna är det ingen fråga om, det är alldeles för mycket och alldeles för tungt. Jag hade såklart glömt min bil, och inte heller amerikanskan som följde mig hade med sig någon mobil. Så vi sprang till ett hus i närheten där vi ringde Pete som ordnade att bilföretaget som jag skulle ha catering till kom och drog mig loss. Tur jag hade med mig amerikanskan för då gick det sen fortare att bära in sakerna i kåtan och de fick sin mat i tid och allt var frid och fröjd.

Igår kväll hade vi finmiddag, 3-rätters med samma företag i samma kåta. Har aldrig jobbat där på kvällen förut, riktigt kul var det eftersom man har nåt att göra hela tiden pga man serverar hela tiden. De var väldigt nöjda över våran insats, och jag blev väldigt glad då jag fick höra att jag var charmig och med min personliga tusch så blev serveringen perfekt. Jag fick också höra att jag ser irländsk  ut (?) och nån trodde jag var Petes barn (vilket han blev lite missnöjd över att höra, om han såg så gammal ut haha)

Nu idag börjar jag klockan ett, blir bara att leverera fika och sen packa inför morgondagen samt hämta upp fikat igen.

Varför har jag slutat ta kort typ?

Har som mina perioder, ibland knäpper jag kort i ett (vilket vissa kan tycka är väldigt irriterande haha) eller så tar jag inte ett endaste! - Men då är det ju bättre att vara irriterande och fota hela tiden haha

Är hemma i Arvidsjaur igen, kan samanfatta min helg:

Torsdag,

det var tveksamt om jag skulle åka till Uppsala eller inte pågrund av att jag haft magsjuka..var dock mycket bättre så jag for då ändå (annars hade jag gått 1300 kr i back och det känns ju ganska onödigt). När jag kom på tåget sov alla, så jag slängde upp mina grejjer på överbädden där jag skulle sova och gick sedan och borstade tänderna. När jag kom tillbaka bänglade jag mig upp (för ingen hade tagit fram nån stege)..tog ett tag men upp kom jag haha. När jag sen satte mig på sängen kände jag "fan vad knöligt det är, sitter jag på min väska eller nåt?" Jag började känna och klämma och märkte, att det var en människa där haha jag höll på dö! Nån hade snott min plats, och vaknade varken av att jag kastat upp mina monsterväskor på honom eller att jag satt på han började klämma och känna på benen hans. Fatta att han måst ha sovit djupt! Inte nog med det, nån hade dessutom snott min kudde och filt, så var tvungen att ta tag i det också! Och inte blev det nån höjdarsömn heller, sov max 2 h!

Fredag:
Shoppade i Sthlm, hittade skorna som tagit slut överallt i min storlek, till och med på dinskos hemsida! Skulle ha stannat kvar längre i Sthlm än vad jag gjorde för att träffa Karro, men var helt slut i kroppen och kände att jag verkligen inte var riktigt hundra. Så for till Uppsala, på station träffade jag Carina (vilken överraskning) fick lite mer energi, vi gick på stan tillsammans ett tag och hon hjälpte mig leta julklappar till Pappa, Lena och pojkarna (var ju typ ett halvårsen vi träffades sist så hade int bytt julklappar), sen kom pappa och slappade mest och såg Let's dance!

Lördag: slappade mest

Söndag:
Hade "julafon", åt julskumtomtar, julskinka och Aladin-ask och öppnade julklappar (Fick olika tequilaglas och vattenglas och så betalade pappa skorna som jag köpt..int helt fel), spelade spel (Rita & Gissa) , bakade & åt gokaka, red på Prille (gu så himla kul det är att hålla på med hästar, synd det blir för sällan) och packade och fixade en massa! Sen vid niotiden på kvällen for jag hem igen, tiden gick väldigt snabbt men det är ju så när man har det kul!

Nu när jag var hos pappa inser jag hur grymt mycket jag saknar att ha min egen lägehet, saknar mina fina möbler! Känns som de står där i ladan i onödan liksom, har bestämt att då jag börjar plugga blir det ingen studentkorrioder, nej utan jag ska ha en lägenhet :)

Några av möblerna som står och dammar hos pappa:


Inte så bra bild, var just då jag höll på att flytta in i Eksjö (hade int så bra med bilder tyvärr...därför var det varken inga gardiner och dessutom stökigt)


När Linda & Hanna kom på besök!

Nu: Städa och göra nåt vettigt

Ledig alla dagar utom torsdag denna vecka!

Det blev en riktigt slapp vecka denna vecka! Jobbar endast torsdag! Sen på kvällen så drar jag till pappa i Uppsala och är där under helgen. blir kul (var så länge sen jag träffade han)

Vad har hänt på sista tiden då? I lördags var jag ut i A-plog för andra gången, var riktigt kul. Hade inte tänkt gå ut först men så var det så mkt folk i repan då jag kom hem, så jag blev som sugen =) Var hos tandläkaren igår i Pite, åh jag blir aldrig av med rälsen (blir lite halvless så här 2 1/2 år senare liksom)

Nu ska jag & mamma strax på gympa!
Ha de fint =)