Evalueringen

Den gick bra, jag fick massa positiv respons så jag är nöjd :D

Min söknad inför vinter säsong:
1. Thailand (öppet) guide
2. Teneriffa (Playa de las Americas) guide
3. Egypten (Hurughada) guide

Nu ska jag på jobb :)

45 grader i skuggan

Igår och idag har varit de absolut varmaste dagarna under säsongen, är så sjukt hett..man svettas som aldrig förr (man är inte så fräsh kan jag lova)

På tisdag ska jag och Anette lyxa till det och bo på All Inclusive hotell :) snacka om nice! På onsdag måst jag ha bestämt hur mina sökningar ska gå till..Så här är det just nu
1. Teneriffa eller Phuket
2 Teneriffa eller Phuket
3 Egypten

Åh jag vet int vart jag ska söka först, vart tycker ni? Hade vart häftigt att fara till Thailand, men samtidigt så är Teneriffa nog jäkligt bra mkt svalare och mer som hemma (lite som Rhodos) Vad tycker ni ? Hjälp

Nu ska jag till flygplatsen!

Måst uppdatera oftare

Nu är tillbakaresan bokad

Och det blev endast 995 kr, int illa för resan Arlanda-Rhodos! Förhoppningsvis så finns det plaster i våra DK-plan så slipper jag betala hemresan från Rhodos-Arn! And guess what, det verkar som jag blir ledig hela 12 dagar, fatta så nice! Så jag kommer alltså hem resan den 12:e aug, och det är nu mindre än 1 månad!

Så här såg det ut sist då jag var hemma, helt sjukt (och ja det är jag på kortet dock kanske inget jag vill kännas vid av haha)


Ikväll är det flygplats! Blir nog nice, ska strax hem och laga lite middag sen blir det att bege sig!

Ciao

Live luxe



Så himla nice parfym, luktar sjukt gott!
Det är tack vare Elin som jag fann denna hon sa bara "Mia det här är du" och det stämmer, passar mig perfekt! Tack Elin!
Det var också 25 % rabatt så det blev endast 23 euro för en liten (ångrar dock att jag int köpte en större flaska men får gö det sen) Dagen har som ni kanske förstått spenderats med Elin, vi har strandat, shoppat, ätit på Chicken Stories och köpt juice på Starbucks. Är så himla nice att känna nån annan här som inte är med i teamet, kan vara skönt som omväxling!

Har föressten kommit in på Info & PR utbildningen i S-vall för fjärde året irad, men blir nog inte detta år heller. Har tänkt jobba några säsonger till här först! Men ska tacka ja iallafall så har jag om jag skull ändra mig eller om jag inte får fortsatt jobb (man vet ju aldrig)

Har slutat längta hem nuförtiden, visst saknar jag folk..men sån hemlängtan som jag hade där ett tag har som tur var försvunnit! Jag ska föressten snart hem om nästan exakt 1 månad kommer jag hem, ska ändå bli skönt. Måst boka biljetter snart!


Ledig dag imorgon igen

Känns konstigt att va ledig imårn (igen!) Men det ska samtidigt bli skönt, får se vad som händer och sker. Känner för att slappa egentligen, är gode förkyld fortfarande :/ Eller om man skulle ut med Elin och co..måste ringa henne!

Idag har jag varit på sjukhusen och besökt folk och nu i eftermiddag blir det service på Sunwing (där går tiden gode snabbt ska jag säga eftersom det kommer folk hela tiden men det är kul då det händer nåt)

Nä nu ska jag ringa SOS och fixa lite stuff innan vi ska dra till Kallithea, Sunwing!

Hörs

Bowlingen..

ja man behöver inte säga särskilt mycket om den.
Det gick SKIT rättare sagt. Vi spelade 3 omgångar (2:a gick dock bra..man borde sluta då man är på topp)
Men jag förklarar det hela med att jag bara hade sovit i tre timmar natten innan!

Idag har det vart flygplats och ska dit ut igen på två timmar! Men först blir det makaronivälling (är sjukt sugen)
Är ledig på tisdag av alla dagar, så det kanske blir utgång imårn med eftersom Apollo Elin har fyllt år..återstår att se!

Pusshej

Jäntorna på tur runt på Rhodos!


Jag och Anette var lediga tillsammans idag så vi bestämde oss för att hyra en fyrhjuling och åka runt på Rhodos!
Var riktigt kul, vi åkte till Filimeros, åkte landsbygsvägar och till Faliraki där vi åt hamburgertallrik och strandade och somnade (!) haha. Men vi var lite trötta sen igår blev en sen natt ute, och lite sömn (men riktigt kul var det och söta boys var det ute för en gångs skull)



Mer bilder finner ni på facebook, där jag har lagt upp lite nya pic :D
Nu blir det bowling för hela slanten, jag ska UTKLASSA ALLA, haha good luck Mia liksom, är lite seg men nu har jag druckit en frappe så jag ska vakna till, så det blir nå finfint! Uppdatering hur det gick får ni imårn!

Puss Ciao

Teneriffa, Egypten, Thailand..

...ja vad ska man söka?
De finns tydligen 250 platser till Vintersäsongen..så vi får väl se om det blir nåt jobb eller ej!


I mina nya skor..


Kunde inte motstå att köpa dem, de är grymt söta..lite väl höga men I love them (köpte dem dock förra torsdagen dagen innan jag blev av med kortet!

Tågaparty, mkt sjukhusfall och nykomling


 Vi har fått en nykomling in i teamet: Anette (som ni ser ovanför på bilden till höger)
En svensk jättetrevlig tjej, Sarah slutar ju nämligen imårn, känns som jag skrivit tidigare trist, men man måste ju tänka på sig själv.

Det har varit mkt jobb som vanligt, och mkt sjukhusfall, ringande till SOS (jag blir stammis på deras linje haha) och sjukhusbesök.

I fredags var det Toga-party, riktigt kul..och det roligaste var att alla hade verkligen gått in för det hela och det är ändå fränt att se hur många olika kombinationer man kan göra av bara ett lakan.

Mitt Visa-kort försvann ju förra fredagen, så har levt snålt på sistone (vilket dock har visat sig inte vara det lättaste..jag hoppas hoppas verkligen att det nya kommer med company mailen imårn, annars lär jag inte överleva)

Idag har jag vart ledig, dagen började med morgonpromenad, sen var jag tvungen att gå till kontoret en sväng och sen har jag umgåtts med Elin, hur trevligt som helst. Vi Strandade och sen så åt vi ceasar-sallad (kan man verkligen aldig bli less på) på I love salad. Jag lyckades bränna mig för typ första gången så min hy är rödbrun..men får skylla mig själv eftersom jag var dålig att smörja in mig idag!

Nu blir det Avslutningsmiddag för Sarah på Red ikväll!


Min toga outfit, blev dock lite annorlunda i slutändan, hade mer rak "nederdel"
Tog alldeles för lite bilder, ska försöka sno av någon annan som tog desto mer bilder!