Imårn = Lumpen

Är lite nervös över allt; är det min grej, kommer jag trivas, är jag i nog god form. Jag har inte seriöst tränat på över en vecka, det beror på att jag o tesa vart i uppsala o stockholm. Men samtidigt är det bra för kroppen att få vila. Jag tänker fn inte vara sämst i lumpen. Jag ska kämpa på som bara den.

Kanske borde man börja packa snart, det är ju trots allt imårn som jag åker.

Shit alltså

Kommer sakna alla kompisar. Men dem hinner jag ju träffa sen då jag är ledig, förutom Moa som ska flytta till Uppsala för att plugga. Och kanske pernilla som också ska börja plugga, fast hon har inte bestämt sig än.

JÄKLAR varför kunde inte jag och Therese rycka in samtidigt? Vi som hade planerat att vi skulle vara nervös tillsammans på bussen, nu får jag vara nervös själv. Men vi ska ju inte vara samma sak så det hårda livet får börja på en gång.

Jag vägrar att vara sämst jag vill vara bäst, och det kan ni ge er den på att jag kommer vara. I alla fall så ska jag göra mitt bästa. Lumpenlägret förra sommaren var det roligaste jag gjort, nu blir det i o för sig en helt annan sak. Hårdare tempo, hårdare puckar. 11 månader istället för 2 veckor. Men jag är beredd att det kommer bli hårt, det måste man nog vara för att klara av det.

Hatar att packa men jag måste nå ta itu med det snart. Imårn är det slut på det lugna livet, men det tycker jag bara känns skönt. Jag hatar om det är för lugnt, jag vill ha lite fart och action i tillvaron.

PUSSHEJ wish me luck ;)