Shit nu var det länge sen man skrev!

Men jag får ta igen det nu istället!

Nu är då resan bokad!
För er som inte vet så kom jag in på Reseledarskolan. Blir Gran Canaria 3-17 september och här ska vi bo:



Ja man längtar då, blir nog Grymt kul! och jag som alltid velat bli reseledare, får bli det :)

Nu ska jag äta och sen blire jobb i vården!

pusshej!

Kladdkaka!

Är hos Hanna i Skellefte (hon jobbar här i sommar som chef inom äldrevården). Kom i onsdags och det vi typ har gjort är att bakat kladdkaka, en tappade vi i golvet. Sen så har vi bakat 3 kladdkakor till (dubbelsatser) Inte för att äta själv då utan hon skull bjuda på jobbet!

Har det hur trevligt som helst! Dock så jobbar ju hon om dagarna. Igår var jag på stan och shoppade. Hittade ett par jättefina gråa Chinos, ett par svarta solglasögon, en randig t-shirt och en typ tempurkudde på REA (99:- helt klart värt hade kostat 500)

Ska äta frukost, sen gå på Maxi och handla lite mat till kvällen. Och sen ska vi till Ume, är dans i Gräsmyr idag & imårn!

Pusshej!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Ska på Reseledar-intervju i Sthlm den 16 juli, fick veta det ikväll. Blir VING, om jag blir godkänd får jag åka till Gran Canaria 2 veckor i början av September! Snacka om att jag är glad :) Ska ge allt och hoppas på det bästa, men det känns som jag har en jäkligt bra chans (CV:t blev tydligen en hit.)

Förövrigt är jag grymt sugen på några nya armband, dessa från accessora.se:



De är ju urfina särskilt det organge-lila flätade ( 99:)  det lila peace-armbandet (99:-) och det Rosa Littmarck armbandet (595:- ) Om jag hade mer pengar skulle jag definitivt slå till direkt! Får bli lite senare helt enkelt!

Nu ska jag försöka gå och sova, om jag nu kan för jag är helt Upprymd efter beskedet :)

Ciao