Ledig vecka =)

ja så är snart denna vecka slut den också :/ fatta vad tiden bara rinner iväg. Jag kom hem i måndags..vad har jag gjort?

nja inte så mkt direkt..tagit det lugnt, vart med pernilla, sett film o så skrev jag klart ansökan till skolinformatör. Enligt en som är skolinformatör nu så är dte inte lika många som sökt iår och att han trodde att alla som sökt skulle få komma på intervju..man kan ju hoppas. Men sista datumet är ju på månd så det kan ju hinna ramla in några fler.

Riktigt fint väder är det ute..kanske man ska försöka pallra sig ut istället för att sitta här. Kanske man ska åka skidor eller gå på prommis men det är ju tråkigt att gå själv :/ ´Pernilla o comp for till åre igår kväll..åh jag hade ju också velat följa..suck att göra lumpen ger inga pengar..men men

Ikväll blire jobb på torget

Hanna kommer hem ikväll..:)

Såg SÄG ATT DU ÄLSKAR MIG idag, var gode bra men så hemsk alltså..snacka om att man blev upprörd.

ev fest på lörd..får se hur dte blir med det

pusspuss

Sjukt less

är gode less på lumpen för tillfället..fast det är ju inte alltför länge kvar..tur det! Man valde nå fel befattning...fast det är ju skönt att vara ledig nån vecka ibland som vi är =)

Längtar till lördag då ska jag hem :) blir att se melodifestivalen med släkten blir nice :) oo så kommer ju hanna hem :) sen ska jag åka tillbaka på söndag morgon o sen på måndag blir jag ledig en vecka:D

Var hos tandis i tisdags..har fått en gummisnodd i munnen..ingen höjdare o ont gör det också!

Shoppade svarta knästrumpor :) såg också skitfina röda skor för 399:- blev gode sugen men lyckades hejda mig. Fast jag SKA köpa röda pumps..ett måste.

Ska söka till skolinformatör, lt Gustavsson håller på att skriva ett omdöme..hoppas det är bra..hoppas
Skulle vara hur bra som helst. en bra merit och kul kan det nog vara.

Idag händer inte så mkt..som vanligt :/
Fast tänkte träna ikväll..spinnpump..:D

skulle springa idag, sprang ett tag men så gav jag upp och gick :/ var sjukt trött orkade..Ingen höjdare att springa på morgonen. Aldrig mer.

pusspuss