hur ska jag göra till helgen?

Fara till pappa eller stanna hemma o festa?
Det var typ hudra år sen jag var där o isånafall skull jag följa lena på nå sminkkurs i sthlm, meen åh hur ska jag göra?

Isånafall är man ju ledi på freda, festa kan man ju i oförsig göra andra helger.

Hatar att bestämma

Pusshej

Trääningsvärk o slut

jaa det är vad jag är, slut! Jag har tränat typ konstant i två veckor, det är inge bra :/ men jag vill ju som träna det är så kul. Men imårn o sönda ska jag vara ledi från träningen, det kan behövas !

Idag har jag vart på skolan som vanligt till tio över elva, väärsta nice-dagen sen så for vi på gymmet o träna jag tesa o pernilla. Sen så va jag me tesa o vi såg klart filmen (Maid in Manhattan som vi börjat se för evigheter sen) o prata om lumpen (o den här gången var det du o inte jag som började prata om det haha)o så Stockholm. Skulle va så himla kul om det blir av :) Gröna Lund o allt, bara man har råd.

Föressten så va vi i Pite på utbildningsmässa, man blev sugen i sinne på lumpen då man såg alla militärer. O det enda man tänkte på var att snart är det där jag o tesa, haha :P vi provade styrketestet igen, gick lite bättre denna gång, men jag blev dock inte nöjd. Tesa däremot var värsta superb :P o sen så provade vi skjuta, värsta skakis man va det behöver nog tränas bättre haha :P Men vad ska man bli efter lumpen det är frågan

Ikväll har jag vart o raggat me John, Pernilla o Ida det va nice..:)
Nää nu ska jag snart se BIG BROTHER, haha jaa jag vet det är inte så bra men man blir typ fast haha ;) om man väl börjar se..

Pusshejleverpastej


Ledi imårn

yes:P väärsta nice ;=) ska nå passa på o göra bort endel plugg, det gäll bara att man gör det man har tänkt. Snart ska jag hämta tesafesa, vi ska träna arobic o så Pernilla också :D Sen ska vi få ett schema om vilka övningar man kan göra. =)

pUSSIS

Lördag

Ja jag har vart på Yoga o sen sett Bio med brorsan: lilla kycklingen, haha den var gode rolig faktiskt det var vi o småglinen haha ;)

Ska fara te moa snart vi ska hyra film.

Pusshej

Tjaa

Nu har jag köpte en balklänning, så fin så :) nu måste man bara fixa ngn att gå med. Ida åt vi middag på afrodite med våran miniklass, haha :P riktigt trevligt. Jag kunde för4essten inte hålla mig att berätta för tesa om klänningen, jag som inte skulle säga nåt till nån, men honb var bara för söt då hontyp bar på sina bara knän, haha :P vem kan motstå tesa ;D haha

Idag åkte jag skidor 3 km, de kändes som evigheter. Det var typ inge glid, så man fick pusha sig framåt. Åkte själv idag, saknade dig Pernilla mkt roligare att åka med dig. Det går mkt snabbare plus att man får spurten om man åker före, haha.

Imårn äre Yoga som gäller, hoppas det går bra. Har som blivit så yr på senaste tiden. Borde kanske inte träna, har ev förkyldning i kroppen. Men jag älska verkligen att träna, så hur ska jag klara mig utan? Sen ska jag vara med Moa, då ska du äntligen få din present :D

fÖRESSTEN så höll vi sällskapstal på skolan idag, jag fick ett solklart MVG inte dåligt :D

pUSSHEJPÅallasötisar


Längtar till sommaren =)

idag har vi haft PA-dag, jag har vart halveffektiv. Haha, istället för att jobba har jag hunni träna & baka chokladbollar och kladdkaka mumsigt  ;) meen jag har jobbat lite med PA-t iaf, har skrivit nästan klart om mönstringen har bara pyttelite kvar.

Ikväll ska jag o Pernilla kanske åka skidor o va så duktiga så :P kul du ha köpt träningskort. Jag blev positivt överraskad igår, jag som trodde gymkortet bara skulle räcka till Mars men så räcker det till första april istället. Det är ju perfekt ju, sen så skulle jag kanske få köpa månadskort eftersom jag ryck in sen ;) det kosta bara 280 spänn, goode värt istället för att köpa ett tiokort för sexhundra spänn som man ändå hinn använda upp på 2,5 vecka typ.

Pusshejleverpastej