Nu var det allt bra länge sen jag bloggade!

Sorry, men det är så mycket hela tiden!
Men jag ska försöka bli lite bättre på de här, nu har jag börjat komma in mer och mer i jobbet här i Hurugahda! Jag kom igår hem från min första långa utflykt: Luxor over night! Det var sjukt kul, det bästa jag varit med om på länge. Jag hade världens bästa grupp med mig också, de var så söta, öppna, glada och nyfikna. Det var som om alla hade känt varann sen innan! En bra start på utflyktsfronten! Jag ser också framemot att få åka på nästa utflykt :) blir troligtvis Kairo på Tisdag (natten mot tisdag).

Har vart ledig i eftermiddag, och är ledig imårn och på måndag förmiddag..så det blir långledigt (himla nice.)
Idag drog vi ut ett gäng på Senzomall, kollade in de få butikerna de har där och jag shoppade en rosa kamera, nästan likadan som den jag har (men var tvungen att köpa en ny eftersom den gamla lagt av) Men vad händer då när jag kommer hem? Jo tror ni inte att den gamla börjar funka då? Så där stod jag med 2 kameror, helt i onödan. Jag åkte tillbaka och fick med nöd och näppe lov till att byta (man får inte göra de i vanliga fall)

Imårn blir det PASS-fixning, sen klippning och slappning. Nu var det länge sen jag var ute, det har blitt lite lagt på hyllan..men jag är så trött HELA tiden!

Ciao

Shit vad jag har upplevt saker...


Här pussar jag Ramses 2:a i Luxortemplet

Jag har det hur bra som helst här i Egypten, snacka om att det har varit ett fullspäckat schema de här två introveckorna, har sett så himla mkt på så kort tid..

Jag har varit på x antal båtutflykter där jag har provat att dyka (!) och snorkla i det vackra röda havet som består av tusentals färglada fiskar, för att inte tala om korallerna..

Jag har också sett flera tusen år gamla mumier och varit inne i deras gravar, snacka om häftig men konstig känsla..

Jag har sett och varit inne i 3 pyramider, Cheops (den största), hans drottningpyramid och Kefrens pyramid!

Sedan har jag dansat med beduinerna (ökenfolk) och lärt dem dansa bugg och fågeldansen, åkt på jeepsafari genom öknen och provat rida kameler 2 ggr (det är sjukt läskigt högt)

Jag har gjort mer på 2 veckor än vad vissa människor gör under ett helt liv, Egypten är härligt men påfrestande. Snacka om att man får mkt uppmärksamhet som tjej, sådan  uppmärksamhet som man helst vill slippa!

Imårn börjar jag jobba på allvar, ska bli spännande :)