Lite vad som har hänt på sista tiden


Melita, Nanna och jag var och såg när killarna spelade fotboll (hade med oss picnic)

Har vart full rulle som vanligt, har hunnit dra på en roadtripp på Rhodos, varit på båtutflykt igår!
Var sjukt härligt var som att ha semester :) och så har jag börjat träna nu en massa på gymmet (riktigt härligt) och så äre förstås massa jobb!
Emma: jag är i Rhodos stad :) vilken Emma är det som skriver? (vet en massa som heter Emma)


Jag och Melita i ankomsthallen, detta möts ni av om ni åker till Rhodos :)

Nu blire flygplats ikväll, men det är nice :D

Kramen

Samtal och sjukhusansvarig

Hade mitt uppstartssamtal idag och det var då bara positiva saker som kom fram där! Men det känns ju som att jag lär mig massor hela, hela tiden! Jag och Nanna som har samma serviceområde kommer också att vara sjukhusansvariga i sommar (så det lär bli ett x antal sjukhusbesök) men det blir nog kul tror jag och lärorikt dessutom :)

Har träningsvärk som tusan, var på Body pump eller My Steel som det heter här på Rhodos! Men jag och Anita ska ändå på gymmet ikväll, det blir nicenice (haha det tyck inte min kropp men det blir nå prima det enda för att bota träningsvärk är att träna igen)

Nu ska jag ut på service, uppdaterar mer snart!

Nödtelefones goes wild and crasy

Nu är det min tur att ha nödtelefonen, började ha den igår (jag hade ju den iofs 2 dagar förra veckan och då var det några samtal mitt i natten). Men inatt så var det många samtal (dock gällande samma tragiska händelse) så det har inte blivit så mycket sömn, men så är det ju!

Igår firade vi Susanna, vi åt gomiddag på Red och så blev det jordgubbstårta till efterrätt :) de andra girlsen fortsätte ut och partade men jag gick hem och sov (pga nödtelefonen) Sen idag har det vart en massa efterjobb efter händelsen inatt och sen så har vi vart i Kolymbia på ett hotell (dock ingen partner), d'är blev det förstås en massa massa mat (fisk mestadels) det var verkligen super och sen lite bad och solning! Och nu sitter jag här på kontoret och väntar på att gå iväg till mitt serviceområde!

Ikväll blir det verkligen bara slappa och se film, är sjukt trött (as always)

puss


Mkt slit och jobb

Det är sjukt mycket jobb, man lämnar aldrig jobbet då man går hem för dagen. Utan man kan aldrig koppla av helt! Siesterna blir inte alltid så långa (knappt befintliga). Igår kändes det verkligen i min kropp att det var sjukt mkt jobb. Hade sovit en lång natt men kroppen var helt slut. Men idag är jag ledig och passar på att vila (har sett massa film, varit på promiss och bara myst..sitter nu på Kringlan och nördar på internet) Men jag älskar som sagt mitt jobb, trots allt slit! Det är mycket annat än jobb också, igår var vi hela teamet i Faliraki på Restuarang Opera, där vi åt massa god mat, drack vin och lyssnade på live musik (piano) sen for vi och tog en drink på Sting i Faliraki, och så for vi till Rhodos stad, på bargatan på lounchen, faces och Colorado. Men det blev en tidig kväll (02.30) så jag har varit pigg idag! Jannis vår lokalguide, han kunde inte förstå att det var min första säsong, han tyckte att jag verkade så rutinerad och hade koll på saker och ting! Och att jag var en sån person som man kan lita på!  (haha jag tackar och tar emot)

Här kommer de få bilderna som jag tog igår (så se och njut haha)





Jag har det iallafall riktigt bra härnere, jag ser framemot besök i framtiden :) så ta och boka resa ner hit nu ;) Får veta när jag får semester snart också, så vi får se när jag kommer till Sweden!

Har föressten tappat bort min Ipod, så jäkla typsik. Den som jag fick i studentpresent som var ingraverad text på :(
Hur ska jag klara mig utan den? Har vart och kollat på en ny, men de är mkt dyrare här så jag får vänta tills jag kommer hem!

Ikväll blire Eurovison, blir spännande att se vem som tar hem det iår! Knappast Sverige iaf!

Hejs

Flygplats inatt

Blev flygplats inatt kl 02.45 åker vi. Jag, Bettan och så trafik-Anna. Men har vart ledig hela eftermiddagen/kvällen så det blir nog bra. Måste nog snart bara ta mig hem och sova. Man lämnar föressten ALDRIG jobbet då man går hem, man slutar ALDRIG tänka på jobbet och folk ringer om jobb stup ikvarten. Men trots detta så älskar jag mitt jobb. Fast idag har jag stött på många sura gäster, men sånt får man helt enkelt ta. Har Nödtelefonen inatt också (hade den igår natt också) blev väckte kl 03.00 inatt av en gäst, och sen kunde man ju int somna om på aslänge. Hoppas på att ingen ringer inatt så jag får sova!

Nä hem och sova nu!

Hörs

Lite uppdatering

Jag vet, jag är seg att skriva..men jag känner tyvärr inte nån ork att göra det alltför ofta!

Nu har Nanna kommit hit till Rhodos så alla är här i teamet nu! I fredags så var det utgång för hela slanten, var på Kipriotis där vi åt buffé och sjöng kareoke. Gissa vem som var tvåa att sjunga och som inte hade druckit nåt alls, haha förstås ;) Det blev Gloria Gaynor, var sjukt kul iaf..man måste ju våga bjuda på sig själv.

Igår var jag ledig så då blev det sovmorgon, tvättning och Pizza hut! Idag har det vart flygplats och sen service på Sunwing och Sungarden! Imårn ska jag och Bettan hålla välkomstmöten tillsammans (3 st) Tisdag är det service, Onsdag ledig igen, Tors välkomstmöte och ska hålla Grekisk afton i Afandou, Tors service, Fredag service och cocatilparty för våra partners samt andra resebolagen, och lördag ska jag hålla utflykt till Symi och söndag flygplats (Där har ni hela min kommande vecka)

Vi hörs, puss