Hemma idag

For hem imorse med bussen som gick 0650, så har vart hemma sen 0800. Har slappat & sett film, vart hos mormor och morfar vi spelade alfapet (jag höll på vinna, men så tog mormor mig med 2 poäng i sista ronden) sen har jag käkat pizza och vart på gympa (jag säger då det pizza och träning går inte ihop..kändes som man hade en sten i magen)

Skulle ha träffat Pernilla, men så kom hon hem så sent :/ aa men det får bli nån annan gång! Så himla skönt att fara hem, tur man har nära från A-plog :) Imårn blire A-plog igen, sen jobb hela helgen!

Nu: Film med mamma och bror

Får föressten börja ta lite mer bilder, så trist med bara text :/

Hejs

Massage imårn :)

så himla skönt, känns att jag har lite ont i ryggen så det är ju perfekt :) Och gratis är det också (kan inte bli bättre..man måst ju utnyttja då man har chansen) Sen är det brandutbildning 12-17, så jag kommer tyvärr inte hem imårn! Men funderar hur jag ska göra om jag kanske ändå far hem tors-fred.

Föressten så känns det som allt börjar ordna sig här, känns så himla skönt!

Har vart på Personalmöte idag (därför är jag uppe så tidigt) börjar inte förrän klockan fyra, får se vad som händer idag! Kanske skulle man va hurtig och springa en sväng (för igår frossade jag typ i Godis, haha men gott vare)

Hejs

Lillbrorsan 18

Kan inte fatta, hur kan tiden gått så snabbt?
Nyss var han ju en liten plutt som jag lätt kunde brotta ner
Nu har jag däremot ingen chans!

Vad hände?

Grattis Brorsan iallafall



I Serrejaur i vinter, Peter gör till sig som vanligt haha :P

Har blitt mycket tårta idag, och mer blire för snart får vi ännu mer främmande!
Imårn börjar mitt nya nyttiga liv! Nu äre på tiden!

Ciao