Kommer säkerligen väga 10 kilo mer efter denna säsong (Minst)

Blir bjuden HELA tiden på massa gott, den grekiska maten är underbart god med tsatsiki, mousakka, grekisk sallad, souvlaki mm (och mkt pommes blir det ju tyvärr) Sedan är det ju inte LITE mat heller haha, blir alltid Meze först (massa smårätter) för att sen bli huvudrätt och slutligen efterrätt haha :)

Men har gått flera promenader och ska kolla upp gym snart så blir det säkert bra!

Idag har vi vart på en ö-rundtur, och igår på stadsvansdring i Rhodos stad det är så mycket information hela tiden att man blir helt slut. Man somnar direkt då man lägger skallen på kudden haha. Jag bor som sagt i ett hus "Kliniken" (det har vart en gammal babyklinik förr i tiden) Jag har ett eget rum och egen toalett dusch (vilket känns väldigt skönt) Det blir dock väldigt instängt i rummet vilket resulterar att vissa saker blir sura.

Teamet består av 3 killar (och så forstås AM och SC) och resten tjejer. Två av dessa killar är tillsammans med två av tjejerna (hamnade på en pardestination) Det kommer att komma fyra tjejer till så småningom. Har ganska svårt med danskan tyvärr detta begränsar mig litegrann, men försöker hela tiden att lära mig mera (det kommer nog att ordna sig så småningom)

Sitter just nu på¨Kringlan, ett mysigt svensk café här i Rhodos Stad. Dricker en kopp varm choklad :) himla bra är det att det är gratis internet!

Imårn blir det båtutflykt till en närliggande liten ö :)

Berättar mer senare :)

ciao

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åhhh, vad roligt. Berätta mer!!! :):):)

2009-04-15 @ 08:36:38
Postat av: Anonym

Hejsan!! Har precis beställt resa ner till Rhodos.. Söndag 19/4. Några bra tips på trevliga ställen... Mat, fika, allt.. Är det fint väder och gott om turister ??? MVH CHRISTIAN

2009-04-16 @ 22:29:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback