De jobbiga med att Blogga är då man int skrivit på länge...

Och måste resumera om ALLT man har gjort den senaste tiden, dessutom har det hänt ovanligt mycket!
Men jag tar och gör ett försök!

I Påsk var jag i Åre med skolisarna, hur skoj som helst! Blev dock mest skidåkning & lite informerande pga de blåste för mkt..vi stod också i en helt värdelös backe där de bara var familjer, så vi nådde int ut till målgruppen på 15- 25 år precis..Men men int helt fel med en Gratis resa till Åre, man ska int klaga vi hade de toppen!


Sen hela förra veckan var jag hemma i Arvidsjaur, hur skönt som helst. Var i stugan en massa, träffade släkt och vännerna och hade de bara härligt uppe i snön :) Kom tillbaka till Eksjö i tisdags!



I onsdags eftermiddag kom nåra skolisarna här eftersom vi Igår & idag (fredag) har vi haft studiebesök här på Ing2. Onsdagen drog vi och åt pizzabuffé och sen for vi till soldathemmet där vi spelade pingis och drack te och hade det trevligt. Resten kom igår, vi har vart o kollat på sprängningar, sett hur minhundar arbetar, spelat innebandy (Grymt skoj) och ätit mer pizza och bara umgåtts. Igår for vi dessutom på Statshotellet, men till allas besvikelse är de int så ÖSIGT en torsdag i Eksjö (Men vad hade man kunnat räkna med..enbart fullt med massa lumpare)
Ikväll drog vi ett gäng och såg bio i Jönköping, 27 dresses såg jag. Grymt bra film, man kan int bli annat än kär och längta efter en kille att mysa med. Se den!

Imårn blire Party hos Börta och förhoppningsvis utgång på Statshotellet!

See yah, LOVAR att uppdatera snart!



Kommentarer
Postat av: gabbe

nej men va roligt att du fick tummen ur och uppdatera bloggen! inte en dag försent! ;)

2008-04-05 @ 10:41:52
Postat av: arvidsjaurbo

hon i svart var och snackade (eller föreläste) för oss på skolan om lumpen :)

2008-04-14 @ 19:05:10
Postat av: Anonym

ja de stämmer. Det är Madde och hon jobbar som skolinformatör i Norr! :)

2008-04-20 @ 20:45:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback